Californisk kvalitets vin kasse

735,00 DKK

En dejlig og alsidig smage-kasse af Californiske hvidvine og rødvine.  Blandt andet 3 rød- og hvidvine fra vores Top sælgende vinhus Oak Ridge. 

Vi sender kl. 14 i dag
Vi sender kl. 14 i dag.
Tilføj til favoritter
Tilføj til favoritter
Fri fragt over 499kr. - Modtag i morgen!

Beskrivelse

OBS OBS OBS — OZV er byttet ud med Old Soul Zinfandel, indtil vi får OZV Zinfandel på lager igen

Californisk vin er virkelig populært blandt danskerne lige nu. Vi har derfor samlet en blandet smag-kasse med både rød- og hvidvin fra Californien.

Vin fra Californien står for størstedelen af alt produceret vin i hele USA sammen med New Mexico og Californien fylder trefjerdedele af et land som Frankrig og står for 90 % af vinproduktionen. De laver en tredjedel så meget vin som i hele Australien og statens vinhistorie kan spores helt tilbage til det 18. århundrede, hvor spanske missionere plantede de første vinmarker til produktion af vin til kirkerne.

I dag er der mere end 1200 vinhuse, lige fra kæmpe vin fabrikker til små hyggelige vin-butikker og de eksporteres selvfølgelig til hele verden og heldigvis også til os.

Vin fra Californien er typisk kraftige med masser af smag fra solmodne druer og har en friskhed med masser af frugt. Disse to ting kombineret gør Californisk vin til noget af det mest populære i Danmark lige nu da de typisk er nemme at drikke og alle kan være med.

I vores Californiske vin-kasse får du:

  •  California Selection – Cabernet Sauvignon

Vores dejlige bordvin fra Californien – Central Valley, den er virkelig nem at drikke og en rødvin man sagtens kan sidde med uden mad. den passer dog også godt til lidt lettere mad som pizza/pasta, krydrede kødretter osv.

farven er flot rubinrød og har en frisk luft af røde bær, med en medium smag og velafbalanceret tanniner til den lette side. Masser af frugt.

  • California Selection hvid – Chardonnay.

Vores hvidvins version af ovenstående.

California White er en balanceret frisk hvidvin fra det solfyldte Central Valley i Californien, USA. Denne hvidvin er lavet på Chardonnay og Columbard druerne, som har haft det ideelle klima.

Det perfekte klima skaber her grobund for en bred vifte af druesorter. Klar og gylden i glasset med en frugtfyldt bouquet med tropiske gule frugter.

Smagen har en ren frugt og et strejf af sødme fra de modne druer. God frugt i afslutningen skaber en herlig vin.

Velegnet til fiskeretter, salater og milde oste.

  • Old Soul – Chardonnay

Frisk, fed og fyldig hvidvin fra vores største vinhus i Californien “Oak Ridge”. Oak Ridge er et vinhus med det mål at lave kvalitetsvine til overkommelige priser og denne hvidvin er ikke nogen undtagelse. Vinstokkene på deres marker er i nogle tilfælde over 100 år gamle og producerer dermed ikke så mange druer, men derimod druer med højere kvalitet og mere smag.

Vinen har noter af Æble, citron, fersken, pære, melon og blomster.

Da det er en fadlagret hvidvin med masser af kraft of fylde passer den rigtig godt til kraftigere mad med eksempelvis kylling, fisk, risotto og stærke oste. 

  • Old Soul Petit Sirah

Endnu en fra vores populære vinhus Oak Ridge. 

Farven er flot dyb rød og vinen har aroma af mørke bær, vanilje og røg med strejf af kaffe, så ovre i de mørke toner.

Smagen er fyldig med medium tanniner. vinen har en virkelig behagelig finish hvor man i nogle tilfælde kan fornemme en røget blommesmag.

Vinen passer godt til en saftig bøf men også til fjerkræ og krydrede retter. Da vinen ikke er af den helt kraftige slags kan den også sagtens nydes for sig selv.

  • Old Soul OZV – Zinfandel

En tredje fra Oak Ridge og bestemt en af dem vi sælger rigtig mange af.

Vinstokkene til deres zinfandel marker er over 100 år gamle og det kan sagtens smages i vinen.

Smagen er intens med stor frugtkarakter og det er lige præcis det vinområdet Lodi, hvor disse vine kommer fra,  er allermest kendt for. 

OZV modnes på egetræs-tønder og ståltanke, så den både får en dejlig “fad smag” men også beholder noget af sin friskhed.

Smagen har toner af modne hindbær, brombær, chokolade, kaffe. Det er en silkeblød rødvin med bløde tanniner.

OZV passer perfekt til grillmad, som BBQ spareribs og T-bone steaks samt grillet kylling og så kan den virkelig anbefales for sig selv så man rigtig kan fornemme kvaliteten i vinen.

  • Tussock Jumper – Zinfandel

Zinfandel-druerne til denne rødvin, kommer fra vinmarkerne i Lodi nær Sacramento flod-delta.

Den er intens, frugtrig med smag af saftige solmodne mørke bær – præcis som en god zinfandel skal smage. 

Fadlagring : 6 måneder på egetræ.

Tussoc Jumper Zinfandel har fået titlen “best-buy” hos det verdenskendte vin anmeldelsesside “Wine-Enthusiast” og ligger blandt verdens top 5 ifølge brugerne på Vivino.

Vinen passer godt til retter som flæskesteg og and samt stærke oste.

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Californisk kvalitets vin kasse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *