Tilbud

Chianti Colli Senesi – Italiensk rødvin

149,00 DKK 97,00 DKK

Quantity based pricing table

MinMaxUnit Price
15159,00 DKK

Generøs italiensk rødvin fra vingården Carpineta Fontalpino i Toscana. Vinen er lavet på 100% Sangiovese-drue, som også er druen i Brunello.

Vi sender kl. 14 i dag
Tilføj til favoritter
Tilføj til favoritter
Fri fragt over 499kr. - Modtag i morgen!
Varenummer (SKU): 1021 Kategorier: ,

Quantity based pricing table

MinMaxUnit Price
15159,00 DKK

Beskrivelse

Chianti Colli Senesi er en generøs italiensk vin fra Toscana, der overrasker. Den er lavet på 100% Sangiovese-drue og produceres af Cresti-familien.

Cresti familien har været indehavere af Carpineta Fontalpino Vingården siden 1960-erne og spor af vinfremstilling traditioner dato så langt tilbage som det sidste århundrede. Navnet Carpineta Fontalpino har aldrig ændret sig. Det har sine rødder i to historiske steder i området Montaperti.

Vingården ligger midt i Toscana, meget tæt på den pragtfulde by Siena og den historiske landsby Castelnuovo Berardenga. Det omkringliggende område er rigt på historie, legender og kærlighed, som opleves af alle dem, der er heldige at besøge Vingården.

Ejendommen strækker sig til omkring 80 hektar og præsenterer forskellige sorter. Det vinbeplantede areal strækker sig cirka 23 hektar i mange sorter af specialiserede vinstokke, underopdelt i drue typer af Sangiovese, Merlot, Cabernet Sauvignon og andre eksperimentelle vinstokke (Petit Verdot, Alicante, og mange andre).

 

Yderligere information

Land

Italien

Område

Toscana

Type

Rødvin

Druer

Sangiovese

Alkohol

13,5%

Serveringstemperatur

16-18 grader

Opbevaringstemperatur

8-12 grader

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Chianti Colli Senesi – Italiensk rødvin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *