Beskrivelse
Vores selskabs-smagskasse indeholder (fra venstre til højre):
1 – Corte Archi Ripasso rødvin.
Druer: Corvina, Corvinone og Rondinella
Alkohol: 13,5%
18 måneder i store slaviske træ tønder. Efterfølgende seks måneders raffinement i flasken.
2 – Podere Sapaio rødvin.
Druer: Cabernet Sauvignon, Merlot og Petit Verdot
Alkohol: 14,5%
Lagret 14 måneder på franske ege barriques og 6 måneder i flasker
3 – PostHouse Stamp of Chenin hvidvin.
Druer: Chenin Blanc
Alkohol: 14%
Lagret 10 måneder i 225 liters tønder. Ung vin som kan drikkes nu, men vil udvikle sig i løbet af 2-3 år.
4 – Posthouse Merry Widow rødvin.
Druer: Shiraz
Alkohol: 15,5%
16% lagres i nye franske og amerikanske egetræsfade –og den resterende vin lagres i 26 måneder i fade på 225 liter.
5 – Ricasoli Chianti rødvin.
Druer: Sangiovese
Alkohol: 13%
Carlo Ferrini´s kontor er hos Barone Ricasoli. Vinhuset kan spores i sammenhæng med vin tilbage til år 1141.
6 – Terre Di Fiori Acanto rødvin.
Druer: Sangiovese og Cabernet Sauvignon
Alkohol: 14%
Lagrer først ca. 15 dage på ståltanke, derefter tøndemodnet 6-8 måneder på franske egetræsfade og endelig 3-6 måneder på flaske inden den sendes fra vingården.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.