Beskrivelse
Vores hverdags-smagskasse indeholder (fra venstre til højre):
1 – Bestue Joven, spansk rødvin
Druer: Syrah og Grenache
Alkohol: 13,5%
Vinen lagres i et par måneder på amerikanske og slovenske egetræs-fade, hvorefter den filtreres.
2 – Morelino Di Scansano, italiensk rødvin
Druer: Sangiovese
Alkohol: 13,5%
Vinen er fermenteret i store ståltanke, hvorefter den ligger 6 måneder i flasken.
3 – Canteperdrix Esprit, fransk rødvin
Druer: Syrah, Carignan og Grenache
Alkohol: 13,5%
Vinen er lettere frugt agtig og har en god balance mellem syre og sødme.
4 – Canteperdrix Rouge, fransk rødvin
Druer: Grenache og Carignan
Alkohol: 14%
Vinen vinificere i 6-9 måneder i store beholdere.
5 – Ricasoli Chianti rødvin, italiensk rødvin
Druer: Sangiovese
Alkohol: 13%
Carlo Ferrini´s kontor er hos Barone Ricasoli. Vinhuset kan spores i sammenhæng med vin tilbage til år 1141.
6 – Oxhoft Syrah, makedonsk rødvin
Druer: Syrah
Alkohol: 13,5%
Vinen er krydret og har en god mellemlang finish. Den kommer fra forskellige vingårde i Makedonien.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.