Tilbud

Le Clos du Breil – Fransk rødvin

70,00 kr.

Denne franske Bergerac kommer fra Le Clos du Breil, og er en fremragende fransk rødvin, der kan hamle op med de bedste vine fra området.

Ikke på lager

Tilføj til favoritter
Tilføj til favoritter
Varenummer (SKU): 1085 Kategori: Velegnet til: , ,

Beskrivelse

 

Denne franske Bergerac kommer fra Le Clos du Breil, der er beliggende i hjertet af Perigord, St. Leon Issigeac, og er en fremragende rødvin, der kan hamle op med de bedste vine.

Le Clos du Breil er en familieejendom på 8 hektar. Der produceres vin i 4. generation og familien lægger stor vægt på kvalitet.

Vinstokkene er placeret på et plateau 45 meter over jordens højde i lerede kalkstens jorde der giver en sund, struktureret og luftig jord og jordbundforholdene giver producenten mulighed for at lave meget elegante vine, der kan hamle op med de største vine fra området.

Der produceres rødvine, hvidvine og rosévine i appellationen Côtes de Bergerac, Bergerac . Vinen har en granatrød farve med aroma af blomster og røde bær og er frisk og frugtagtig.

En dejlig velsmagende og rund vin med bløde tanniner.

Denne fremragende rødvin vil være den perfekte ledsager til rødt kød, men vil også være fremragende til grillet hvidt kød.

Yderligere information

Land

Frankrig

Område

Bergerac

Type

Rødvin

Druer

Merlot
Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon

Alkohol

14%

Serveringstemperatur

12-15 grader

Opbevaringstemperatur

8-12 grader

Årgang

2010

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Le Clos du Breil – Fransk rødvin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.