Tilbud

Le Clos du Breil L’ odussèe – Fransk rødvin

80,00 kr.

Le Clos du Breil L’ odussèe har en flot aroma og smag af sorte frugter og bær. Kompleks fransk rødvin med en dejlig lang eftersmag.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 1086 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Le Clos du Breil Bergerac L’ odussèe har en flot aroma og smag af sorte frugter og bær med en dejlig lang eftersmag. Denne vin produceres kun når årgangen er tilstrækkelig god. Den er lavet på druesorterne Merlot & Cabernet Sauvignon.

Denne vin er resultatet af hårdt arbejde i vingården idet druestokkene udtyndes meget for at give en meget høj kvalitet. Vinen gærer i tanke i 10 til 16 måneder og filtreres meget lidt.

Dette er en kompleks vin, der er en god ledsager til rødt kød og gode oste.

Denne vin kommer fra Le Clos du Breil, der er beliggende i hjertet af Perigord, St. Leon Issigeac, og er en fremragende rødvin, der kan hamle op med de bedste vine.

Le Clos du Breil er en familieejendom på 8 hektar. Der produceres vin i 4. generation og familien lægger stor vægt på kvalitet.

Vinstokkene er placeret på et plateau 45 meter over jordens højde i lerede kalkstens jorde der giver en sund, struktureret og luftig jord og jordbundforholdene giver producenten mulighed for at lave meget elegante vine, der kan hamle op med de største vine fra området.

Der produceres rødvine, hvidvine og rosévine i appellationen Côtes de Bergerac, Bergerac

Yderligere information

Land

Frankrig

Område

Bergerac

Type

Rødvin

Druer

Merlot
Cabernet Sauvignon

Alkohol

14%

Serveringstemperatur

12-15 grader

Opbevaringstemperatur

8-12 grader

Årgang

2010

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Le Clos du Breil L’ odussèe – Fransk rødvin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *