Tilbud

Oprydnings smagekasse

670,00 kr.

Vi sender kl. 14 i dag
Vi sender kl. 14 i dag.
Fri fragt over 799kr. - Modtag i morgen!
Kategori:

Beskrivelse

  • 1 x Pacific Heights
  • 1 x Casa Andes Carmanere
  • 1 x Biferno
  • 1 x Le Clos Du Breil L’ odussèe
  • 1 x Costa Tenute Robur
  • 1 x OZV Zinfandel Rosé
  • 1 x Cantaburros Roble
  • 1 x Cantaburros Crianza
  • 1 x Sbronzo

Vinhuset Pacific Heights ligger i det nordlige Californien, som tilbyder alle forudsætningerne til sunde, solmodne druer.

Chardonnay er den mest udbredte drue i Californien og også en meget alsidig drue der giver fremragende, rige og komplekse hvidvine, denne hvidvin er bestemt ingen undtagelse.

Vinen emmer af exotiske frugter med aroma af fersken litchi-frugter, mandariner, grapefrugt, pære, æble og strejf af vanille. Alt i alt en frugtbombe uden lige.

Vinen har en fedme og kompleksitet der virkelig er værd at prøve for 49 kr. Fin syre, som passer yderst godt til hvinens fedme, virkelig vel af-balanceret hvidvin til prisen. 

Pacific Heights Chardonnay har lette toner af egetræ og en dejlig lang finish og passer perfekt til hvid fisk

Varm og let drikkelig Carmenere 

Casa Andes Carmenere er en chilensk rødvin, der kommer fra D.O. Loncomilla Valley og har en dybrød farve med aroma af sorte bær, som eksempelvis blommer og brombær, men også med en gnist af peber og lakrids. Smagen er let sødlig og frugtagtig uden ret megen syre.

En behagelig rødvin der er nem at drikke. Bouquet af brombær, blomme, nellike, kaffe, soja og selleri er kendetegnende for Carmenere druen.

Carmenere druen er en af de populæreste druer i verden.

Den er p.t. den 5. mest anvendte druesort og druen (der er blå) anvendes kun til rødvinsproduktion.

Denne chilenske lækkerbisken vil være en behagelig ledsager til oksekødsretter.

Elegant, rubinrød Rosso fra Molise Italien

Ideel hverdags, mad vin.

Biferno Riserva Maravigna er en ungdommelig italiensk rødvin med spændstig frugt og aromaer af blå blommer, kirsebær samt mørke bær. Den er produceret på 15 % Aglianico, 15 % Trebbian Toscano og 70 % Montepulciano. Alle er lokale druer.

Biferno er navnet på zonen Vinmarkerne gror i og man mener det er opstået i middelalderen og kommer af floden “Biferno” som løber gennem regionen Molise. området lang bifernofloden er tørt og har begrænset udbytte, men til gengæld et virkelig godt potentiale, især rødvin Biferno Rosso DOC.

Der er meget lidt garvesyre i vinen – her er det vinsyren, der skaber friskheden, så man får spændstighed uden asketisk struktur.

Biferno Rosso har en flot rubinrød farve og let brun i kanten. Den er yderst harmonisk i smagen med bløde tanniner fra fadlagringen, man kan sagtens kalde denne vin elegant.

Biferno Riserva kan kategoriseres som ’ærlig vin’ – en vin, der ikke prøver at være overambitiøs men derimod er en ’landvin’ i ordets bedste forstand.

Nyd denne ligefremme vin til onsdagsfrikadellen, til pastaretter, især de tomatbaserede, til en svinekotelet med kål eller en kylling fra ovn eller gryde.

Le Clos du Breil Bergerac L’ odussèe har en flot aroma og smag af sorte frugter og bær med en dejlig lang eftersmag. Denne vin produceres kun når årgangen er tilstrækkelig god. Den er lavet på druesorterne Merlot & Cabernet Sauvignon.

Denne vin er resultatet af hårdt arbejde i vingården idet druestokkene udtyndes meget for at give en meget høj kvalitet. Vinen gærer i tanke i 10 til 16 måneder og filtreres meget lidt.

Dette er en kompleks vin, der er en god ledsager til rødt kød og gode oste.

Denne vin kommer fra Le Clos du Breil, der er beliggende i hjertet af Perigord, St. Leon Issigeac, og er en fremragende rødvin, der kan hamle op med de bedste vine.

Le Clos du Breil er en familieejendom på 8 hektar. Der produceres vin i 4. generation og familien lægger stor vægt på kvalitet.

Vinstokkene er placeret på et plateau 45 meter over jordens højde i lerede kalkstens jorde der giver en sund, struktureret og luftig jord og jordbundforholdene giver producenten mulighed for at lave meget elegante vine, der kan hamle op med de største vine fra området.

Der produceres rødvine, hvidvine og rosévine i appellationen Côtes de Bergerac, Bergerac

NETTETS ABSOLUT BILLIGSTE

SPAR 55 %

Tenuta Steccata, beliggende tæt på Gavorrano ( bjerg-landsby i den vestlige del af Toscana). Den er karakteriseret af vinmarker, hvor jorden er speciel rig på mineraler. Dette sammen med det typiske middelhavs klima, blandet med kølige briser fra havet, gør denne 100 % Merlot til en virkelig behagelig vin.

Frugt-rig og elegant i næsen, kompleks og vedholdende i smagen.

Fadlagring: 6-8 måneder på egetræs-fade.

Vinen er drikkeklar fra nu af og til år 2025.

Alsidig følgesvend til Middelhavets køkken: pasta, kød, vildt, moden ost.

Rosé fra Oak Ridge Winery

Fra samme producent som Old Soul Zinfandel 

OBS DENNE VIN ER EKSTRA NEDSAT PGA. DENS ÅRGANG

Denne Old Zin Vine Rosèvin fra Californien, USA har blomster-, kirsebær-, hindbær- og jordbærbouquet. Den har en let surhedsgrad og en lang finish. Druerne presses let for at opretholde en svag lyserød farve.

Rosévinen gæres kølig i rustfri ståltanke for at bremse fermenteringsprocessen og for at bevare dens frugtkarakter og smag. Rosévinen bliver derefter stabiliseret og afklaret forud for aftapning.

Denne vin bliver håndteret og forarbejdet ganske forsigtig for at bevare frugten og friskheden.

Serveres bedst når det er afkølet.

Passer til grillet kylling – grillet fisk – salater eller til et glas på terassen en varm sommerdag.

Lodi, Californien har været en vugge for gode vine, siden vinavl blev populær i staten Californien. I begyndelsen blev Lodi tilplantet med tusindvis af nye unge vinstokke af sorten Zinfandel og var en værdifuld del af Californiens voksende nye vinindustri. I dag er disse vinstokke gamle. Disse Zinfandel vinstokke, giver os nu den intense levende frugtkarakter som Lodi Zinfandels er blevet berømt for.

Intens Tempranillo fra Ribera Del Duero

3,6 på Vivino

Vinen er ekstra nedsat på grund af dens årgang, så der er kun begrænset parti

Vingården er beliggende i hjertet af et af Spaniens bedste vindyrkningsområder ”Ribera del Duero”. Denne udsøgte spanske vin kommer fra Cantaburros, hvor vinmarkerne befinder sig mellem floderne Duero & Arandilla.

San Pablo var oprindelig en landbrugsvirksomhed, men siden slutningen af 80érne har deres primære fokus været lagt på fremstillingen af vin.

Cantaburros vinene produceres i overensstemmelse med de standarder der kræves af D.O. (Donominacion de Origen Ribera del Duero) områdets instans for kvalitetskontrol.

Jordbundsforholdene i området er ideelle for vindyrkning, da det hovedsageligt er kalkstensbund med en PH værdi på over 7.

Vinen er rund og blød med en fyldig smag og økologisk dyrket.

Vinen er ædlet på egefad i 5 måneder.

Farven er rødbrun med lilla kanter.

Duften er intens og ren med noter af bær.

Smagen af frugt og træ er velafbalanceret og vinen er let at drikke.

12 månders fadlagret kvalitet økologisk Tempranillo

3,6 på Vivino

Vinen er ekstra nedsat på grund af dens årgang, så der er kun begrænset parti

Cantaburros Crianza er en spank kvalitetsrødvin, der kommer fra en lille familieejet virksomhed der hedder Sat. San Pablo.

Vingården er beliggende i hjertet af et af Spaniens bedste vindyrkningsområder ”Ribera del Duero”. Denne udsøgte spanske vin kommer fra Cantaburros, hvor vinmarkerne befinder sig mellem floderne Duero & Arandilla.

San Pablo var oprindelig en landbrugsvirksomhed, men siden slutningen af 80érne har deres primære fokus været lagt på fremstillingen af vin.

Cantaburros vinene produceres i overensstemmelse med de standarder, der kræves af D.O. (Donominacion de Origen Ribera del Duero), områdets instans for kvalitetskontrol.

Jordbundsforholdene i området er ideelle for vindyrkning, da det hovedsageligt er kalkstensbund med en PH værdi på over 7.

Vinen er dejlig rund og blød med en fyldig smag og økologisk dyrket.

Vinen lagrer 12 måneder på amerikanske og franske egetræsfade og raffineres derefter mindst 12 måneder på flaske.

Smagen er kødfuld med silkeagtige tanniner der føles behagelig rar på ganen.

Der produceres 70.000 flasker årligt af denne fremragende vin.

Hvidvin fra Lazio fra lille lokal vinhus

6000 flasker og kun lokale druer

OBS DENNE VIN ER EKSTRA NEDSAT PGA. DENS ÅRGANG

Sbronzo betyder direkte oversat fra Italiensk “Fuld”. Det kan man med lethed blive af denne vin, både pga. alkoholen men også fuld af begejstring over den høje kvalitet.

Sbronzo er produceret af 3 indfødte og lokale druer i Lazio. Malvasia del Lazio, Trebbiano Toscano, Malvasia di Candia i lige store mængder.

Druerne gror i vulkansk jord og kun de bedste druer bliver manuelt høstet uden brug af maskiner så kun de bedste kommer med.

Der produceres kun 6000 flasker og efter presning gæres druerne i stålkar uden filtrering for at bevare vinens naturlige karakter.

Vinen har gæret i 5-6 måneder i ståltanke.

SMAG

Frisk og let frugtrig i smagen med noter af æble, citrus og en god syre der harmonere rigtig godt med vinens friskhed.

Sbronzo passer godt til Sushi, forretter, mager fisk, pastaretter og røgede delikatesser.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Oprydnings smagekasse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *