Rosè d’Anjou – Fransk rosévin fra Loire dalen

(2 kundeanmeldelser)

109,00 kr.

Rosé d’Anjou er, efter Vinhuset Top Wines mening, den bedste rosé der findes på markedet.

Vi sender kl. 14 i dag
Vi sender kl. 14, bestil inden
Fri fragt over 799kr. - Modtag i morgen!
Tilføj til favoritter
Tilføj til favoritter
Varenummer (SKU): 4005 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

En nydelse til utallige forretter, salater, meloner eller barbecues men også til Tapas, lyst fjerkræ, mager fisk eller blot til at nyde på ethvert tidspunkt på dagen.

Den er fremragende til en varm sommerdag på terrassen uden mad.

Aroma og smag af røde frugter som hindbær, vilde jordbær og ribs iblandet spændende krydderier som grå peber og fennikel. En frisk, blød og let elegant sødlig rosé hvor man virkelig kan smage at vinen er fremstillet af druer.

Meget velafbalanceret og elegant rosévin der bliver lavet af ejerne af Château de Brissac (Greve Charles André Cossé de Brissac) der dyrker rosé på ikke mindre end 28 hektar.

Groslot druen er en almindeligt udbredt drue i de tempererede områder i Frankrig. Anvendes som en blanding med Gamay Noir og Cabernet Franc for at skabe den noget rustikke, tørre og semi-søde Anjou rosévin i Loire-regionen.

Området i Loiredalen er som skabt til disse druesorter med dens kalkrige og lerede undergrund, der samtidigt er fyldt med skifer.

 

Yderligere information

Land

Frankrig

Område

Loire

Type

Rosévin

Druer

Groslot
Cabernet Franc
Gamay Noir

Alkohol

10,5%

Serveringstemperatur

8-10 grader

Opbevaringstemperatur

8-12 grader

2 anmeldelser af Rosè d’Anjou – Fransk rosévin fra Loire dalen

  1. Anja Kilbom

    Virkelig god rosé, blid og blød i smagen.
    Kan bestemt nydes uden mad.

  2. Svenning

    En af de bedste rosé vine jeg har smagt

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *