Primitivo di Manduria Re Noire – Italiensk rødvin

(2 kundeanmeldelser)

219,00 kr.

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
1 5 229,00 kr.

5-stjernet italiensk rødvin på 100% Primitivo fra Manduria i Puglia-regionen. Re Noiren kan anbefales til langt de fleste retter og lejligheder.

Vi sender kl. 14 i dag
Vi sender kl. 14 i dag.
Fri fragt over 799kr. - Modtag i morgen!
Tilføj til favoritter
Tilføj til favoritter
Varenummer (SKU): 1121 Kategorier: , Tags: , , ,

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
1 5 229,00 kr.

Beskrivelse

Denne italienske rødvin har alt, hvad en god Primitivo skal indeholde med en let sødme, uden at der fornemmes nogen spritkant, med en frisk smag og afbalanceret behagelig syrlighed.

Vinen har en raffineret bouquet af røde frugter, sorte kirsebær og brombær med et hint af chokolade & vanilje, let krydret med ristede undertoner.

RE NOIRE har en tæt og blød struktur, der giver denne top vin en sjælden elegance.

VinAvisen har tidligere bedømt denne vidunderlige og smagsfulde Primitivo fra Manduria i Puglia regionen på Salento halvøen og gav (fortjent) rødvinen 5 stjerner ud af 5 mulige.

Salento halvøen er et perfekt område for dyrkning af Primitivo druerne, da halvøen er omgivet af både det Ioniske & det Ægiske hav og der strømmer havgus ind over druerne hver nat og afkøler disse, hvilket giver nogle dejlige, saftige, sukkerholdige og kraftige druer. Man anvender kun druerne fra de ældste vinstokke til denne vin.

Primitivo di Manduria – RE NOIRE kan anbefales til langt de fleste retter, men kan specielt anbefales til en god rød bøf, hvidt kød, ost, pasta, supper, ris og risretter, grøntsager – eller bare til at nyde uden at få mad til.

Smagen er fed og fyldig med stor sødme og smagsnuancer af vanilje, blomme, røde frugter og store brune rosiner.

Massiv og klassisk old wines stil. Den kan drikkes nu fra nu og vil udvikle sig de næste 6 år, hvorefter den har nået top niveauet.

Holdbarhed.: 15-20 år.

Yderligere information

Land

Italien

Område

Puglia – Manduria

Type

Rødvin

Druer

Primitivo

Alkohol

15%

Serveringstemperatur

18 grader

Opbevaringstemperatur

8-12 grader

Årgang

2020

2 anmeldelser af Primitivo di Manduria Re Noire – Italiensk rødvin

  1. Benjamin Rasmussen

    Årets fund… Masser af kvaliteter, blød, rund, smag, dybde. Det bliver ikke bedre… Passer både til en hyggeaften eller til festlige lejligheder.

  2. Benjamin Rasmussen

    Årets fund… Masser af kvaliteter, blød, rund, smag, dybde. Det bliver ikke bedre… Passer både til en hyggeaften eller til festlige lejligheder. En kulinarisk oplevelse udover det sædvanlige til spotpris.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *