Tilbud

3 flasker Moss Roxx og 3 flasker Old Soul

Original price was: 1.614,00 kr..Current price is: 887,00 kr..

Vi sender kl. 14 i dag
Fri fragt over 799kr. - Modtag i morgen!
Tilføj til favoritter
Tilføj til favoritter
Kategori:

Beskrivelse

Dette tilbud indeholder:

3 x Old Soul Zinfandel

TOP-vin med 4 stjerner på Vivino og over 3000 anmeldelser

OLD SOUL ZINFANDEL – vores absolut bedst sælgende rødvin.

Så er der Zinfandel rødvin med kvaliteten helt i top !

Old Soul Old Vine fra Oak Ridge Winery. Vingården ligger i Lodi og blev grundlagt i 1934 som et kooperativ af lokale vinavlere – i dag er det familieejet og drevet af vinavleren Rudy Maggio og hans partnere Don og Rocky Reynolds under ledelse af General Manager Nicholas Karavidas sammen med Senior Winemaker Chue. Her produceres kun mindre partier af egne håndlavede vine.

Lodi er ideelt beliggende mellem foden af bjergkæden Sierra Nevada og San Francisco Bay. Varme dage og kølige aftenbriser (Stillehavets påvirkninger) skaber et unikt klima perfekt egnet til at dyrke Californiens topsorter såsom: Zinfandel, Cabernet Sauvignon, Merlot, Chardonnay, Petite Sirah og Sauvignon Blanc. Alle disse druer trives fortrinligt, og Zinfandel indtager en særlig plads hos Oak Ridge Winery.

De benytter sig af gamle vinstokke (nogle over 120 år gamle) deraf navnet “Old Vine”. Med et udbytte i små begrænsede mængder skaber de vine, der er det ultimative udtryk for områdets terroir.

Old Soul Zinfandel høstes fra Oak Ridge’ egne vinmarker og som beskrevet, fra gamle vinstokke der giver en naturlig duft af hindbær, brombær og kirsebær.

Smag

Smagen er af fyldig chokolade og vanilje. Man får straks en sødlig og rund fornemmelse i munden med et silkeblødt udtryk efterfulgt af en lang, tillokkende finish, som bliver ved at kunne smages lang tid efter hver tår.

Old Soul Zinfandel er, på trods af at det er en kraftig rødvin, sagtens en rødvin man kan sidde og nyde uden mad og bare som den er men den kan virkelig anbefales til en god bøf, lam eller til gedeoste og ost generelt og retter i den lidt kraftigere ende, spiller godt op imod dens sødme og kraftige smag.

 

3 x Moss Roxx Zinfandel

“Dette er ikke din hverdagsvin” står der på bagetiketten og vi er helt enige !

Moss Roxx Zinfandel er en af vinhuset Topwines mest elskede vine, både af os selv og af vores kunder.

Moss Roxx Ancient Vine Reservé er en stor og meget fyldig Zinfandel fra Lodi, hvor de håndplukkede druer kommer fra op til 120 år gamle vinstokke, så der er altså tale om højeste kvalitet.

En tæt og mørk rødvin med modne, runde tanniner som fører tankerne hen på kirsebær, hindbær, chokolade og karamel – spicy med en blød og meget lang finish.

Denne Zinfandel viser udpræget Lodis kvaliteter.

Moss Roxx er en stor, robust vin og bli’r derfor bedst parret med fed spise såsom and, oksekød, lam, vildt og Barbecue.

Oak Ridge Winery: Vingården i Lodi – som blev grundlagt i 1934 som et kooperativ af lokale vinavlere – er i dag familieejet og drevet af vinavleren Rudy Maggio og hans partnere Don og Rocky Reynolds under ledelse af General Manager Nicholas Karavidas sammen med Senior Winemaker Chue.

Her produceres kun mindre partier af egne håndlavede vine.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “3 flasker Moss Roxx og 3 flasker Old Soul”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *