Tilbud

Dr Zenzen Eiswein Pinot Noir – Tysk dessertvin

Original price was: 219,00 kr..Current price is: 139,00 kr..

Intens Dessertvin lavet på Pinot Noir. Ægte Tysk Icewine når det er bedst.

Ikke på lager

Tilføj til favoritter
Tilføj til favoritter

Beskrivelse

Spændende Blanc de noir Icewine fra Pfalz

Hvid dessertvin lavet på rødvins drue

Blanc de noir er et fransk udtryk man ofte bruger i forbindelse med Champagne. Når en vin er blanc de noir betyder det at den er lavet udelukkende på den blå Pinot Noir drue, men vinen stadig er hvid. man fjerner simpelthen de blå skaller (druen-skindet) fra vinmosten hurtigt og får dermed en lys hvid vin da druekød altid er lyst. dette gør sig også gældende her og derfor er det en hvid icewine lavet på Pinot Noir.

Zenzen Icewine er en ægte delikatesse lavet på den klassiske Pinot Noir drue. Den er en unik hyldest til det nordiske klima. Icewine er altid et resultat af en skæbnesvanger og succesfuld gamling med moder natur da det aldrig er forudbestemt om og hvornår den første hårde frost periode vil ske tidligt nok før druerne begynder at rådne. 

Druerne plukkes og presses omgående i frossen tilstand for at bevare så mange så muligt af de stærkt koncentrerede mineraler, syrer og naturlige sukker og frugt indhold.

Der er lagt meget arbejde i produktionen og da druerne har hængt længe og derfor konverteret væske til sukker, får man selvfølgelig ikke så meget ud af presningen, men det der kommer er yderst intens og med masser af smag.  

Smag

smagen nærmest eksploderer inde i munden og den udvikler sig mere og mere når man smager. man får noter af citrus frugter og tropiske frugter og dette kombineret med en rigtig god balance mellem syre/sødme gør denne icewine til et lille mesterværk. Den er selvfølgelig i den helt søde ende, men man kan med fordel køle den godt ned og på den måde “gemme” lidt af sødmen. 

Zenzen passer godt som noget sødt efter et godt måltid, den kan med fordel nydes helt for sig selv men også i forbindelse med ostebord.

 

Yderligere information

Land

Tyskland

Område

Pfalz

Type

Icewine

Druer

Pinot Noir

Alkohol

8 %

Serveringstemperatur

6 grader

Opbevaringstemperatur

8 – 10 grader

Årgang

2012

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dr Zenzen Eiswein Pinot Noir – Tysk dessertvin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *