Beskrivelse
Blød og rund cabernet Sauvignon
Denne vin er produceret fra vinmarker placeret rundt om en gammel middelalder by “Carcassonne”
De bakkede vinmarker er plantet hovedsageligt i jord, rig på Limesten og ler og middelhavs varme klima med en smule påvirkning af det atlantiske hav giver mange solskinstimer og dermed nogle modne druer.
I sådan varmt vejr er det vigtigste at høste druerne på præcis det rigtige tidspunkt for at opnår den optimale modenhed, hvilket forudsætter en god balance mellem frugt, sødme og tanniner og et syre niveau som sikre en frisk og inviterende rødvin.
PRODUKTION
Druerne høstes først når de er yderst modne hvorefter verificeringen finder sted. Denne starter med en kold presning. Druerne holdes typisk ved 8 grader under presningen for at kunne udvinde den størst mulige frugtighed. Herefter presses de helt blidt for at holde de mest barske tanniner i skak så vinen bibeholder sin store frugt i smagen.
Vinen ældes herefter i 8 måneder.
SMAG
Smagen bærer præg af stor frugtighed. Solbær og grøn peber dominere aromaen og i smagen får man masser af frugt og en god struktur. Der er tanniner tilstede, men de er fløjlsbløde og ikke dominerende. Vinen har fuld krop.
Vinen serveres ved en temperatur på 17-18 grader og den passer rigtig godt til ikke alt for kraftige retter som grillede bøffer, svinekød og kylling.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.