Fünf Riesling – Tysk hvidvin

109,00 kr.

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
1 5 119,00 kr.

Lækker Frugtrig hvidvin lavet på Riesling fra samme vinhus som laver RELAX Riesling.

Vi sender kl. 14 i dag
Vi sender kl. 14, bestil inden
Fri fragt over 799kr. - Modtag i morgen!
Tilføj til favoritter
Tilføj til favoritter
Kategorier: , Tags: , , , ,

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
1 5 119,00 kr.

Beskrivelse

Alt det sjove sker efter kl 5, den kan dog sagtens drikkes før 😉

Simpel og “easy-to-drink” hvidvin på Riesling

Selvom de er gået fra at være et lille lokalt vinhus til at være en af de ledende tyske vin eksportører,  har Schmitt Söhne aldrig tabt fokus på deres vision, at producere kvalitets vine som går i spænd med hvad den moderne kunde har behov for. Udover dette er de yderst innovative og bevidste omkring hvad markedet kræver. Det er i øvrigt også  Scgmitt Söhne der står bag vores populære hvidvin Relax Riesling

Fünf Riesling er hvidvinen man har et par stykker liggende af i køleskabet til spontane middags aftaler. Det er en dejlig hverdagsvin og perfekt til når man trænger til en forfriskning i godt selvskab. 

Den har skruelåg, hvilket gør det endnu nemmere når man får lyst til et glas og man kan sagtens nøjes med et glas og så stille den tilbage i køleskabet, hvor den kan holde sig et par dage.

Vine på Riesling har en dejlig evne til at udvikle sig løbende. Da dette er en forholdsvis ny årgang 2019 har den ud over sin dejlige sødme, en friskhed og mineralsk smag med tilpas syre.

Det er ikke underligt at op til flere personer skriver på Vivino at den burde ha 5 stjerner, prisen taget i betragtning.

Smag

Fünf Riseling har en virkelig forfriskende smag af frugter som æble, citrus og ananas. Den ligger i den søde ende af skalaen, med et dertil passende højt syre indhold.

Om man skal til fest, holde fest eller lave mad, ja så passer Fünf Riesling til det hele. Den er som sagt yderst let at drikke og derfor passer den til festligheder men man kan også sagtens bruge den i forbindelse med en lang række madretter som fx: Sushi, svinekød, fisk og skalddyr, fjerkræ og salater.

Vivino

3,7 ud af 900 bedømmelser

Yderligere information

Land

Tyskland

Område

Rheinhessen

Type

Hvidvin

Druer

Riesling

Alkohol

9 %

Serveringstemperatur

8 – 12 grader

Opbevaringstemperatur

8 – 14 grader

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fünf Riesling – Tysk hvidvin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *