Oak Ridge Pinot Noir

209,00 kr.

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
1 5 219,00 kr.

Rødvin fra Lodi, Californien. Smag og Aroma af  kirsebær, blommer, kryddernelliker og røg. Rødvin af god kvalitet, passer godt til kødretter, vildt og steaks.

Ikke på lager

Tilføj til favoritter
Tilføj til favoritter
Kategorier: , Tags: , , ,

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
1 5 219,00 kr.

Beskrivelse

Oak Ridge Winery er vores mest populære vinhuse fra USA. Deres vine er blandt de bedst sælgende af alle vores vine hos Vinhuset Topwine.

Oak Ridge Pinot Noir er en rødvin fra det verdenskendte Lodi område i Californien. Lavet på 100 % Pinot Noir drue.

Vinen er dejlig blød og rund og samtidig har den en kraftig smag af modne druer, virkelig god balance mellem sødme og syre. 

Den har en kompleks sammensætning af kirsebær, blommer, kryddernelliker og røg i både aroma og smag. 

Strukturen i denne rødvin er god og den har en medium krop. fadlagringen gør at der kan fornemmes en smag af egetræ eller sagt på en anden måde så kan man fornemme fadnoter i vinen, hvilket gør den rigtigt god i selskab med kødretter, vildt og  bøffer.

PINOT NOIR:

Det er druen der siges at være sværest at arbejde med da den ikke er så fremtræden i smagen som mange andre rødvins druer. Den kræver et køligt og stabilt klima og vinstokkene plantes derfor ofte ved store søer eller tæt på havet for derved at skabe et køligere klima og meget gerne i læ af bjerge for at skabe stabilt klima. for at få det bedste ud af Pinot Noir druen kræver det også at man høster på det rigtige tidspunkter. hvis et vinhus høster druen for tidligt mister man en del af sødmen og modenheden og omvendt bliver vinen flad og får mindre aroma og kompleksitet eller i sidste ende bliver druen overmoden.  

Druen giver heller ikke så meget i udbytte som mange andre da vindrue-klaserne er små. druen i sig selv er tyndskinnet og de sidder meget tæt på hinanden på klasen og er derfor ekstra udsat for at få råd. 

Taget alle disse ting i betragtning, så har Oak Ridge virkelig fået det allerbedste ud af druen og har formået at skabe en kraftig rødvin som samtidig er dejlig blød og rund og med masser af smag og aroma.

Yderligere information

Land

USA

Område

Lodi

Type

Rødvin

Druer

Pinot Noir

Alkohol

13 %

Serveringstemperatur

16 – 18 grader

Opbevaringstemperatur

8 – 12 grader

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Oak Ridge Pinot Noir”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *