Tilbud

Dr. ZenZen – Tysk hvidvin

Original price was: 89,00 kr..Current price is: 60,00 kr..

Value for money hvidvin fra Mosel i Tyskland. Lavet på eksperternes foretrukne hvidvins drue: Riesling og smager præcis som en Riesling fra Mosel skal.

Ikke på lager

Tilføj til favoritter
Tilføj til favoritter
Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

DR. ZEN ZEN

Nu har vi altså fået en ægte value for money hvidvin hjem fra Mosel, Tyskland. 

Dr. Zen Zen er en frisk hvidvin med en naturlig syre og en dejlig tilpas sødme med aroma af friske frugter som æble og pære.

Vinen har en rigtig fornuftig balance mellem sødme og syre, hvilket gør den eminent som et afslapnings-glas uden så meget andet.

 

Vinen kommer fra vinregionen Mosel i Tyskland, som ligger i den vestligste del af Tyskland og det er her man får nogle af de bedste Riesling baserede hvidvine i hele tyskland.

Dr. Zen Zen er ikke den dyreste, ej heller den mest prestige-fyldte hvidvin vi har smagt, men den gør helt absolut det den skal og smager helt som en rigtig god Riesling fra Mosel skal smage og til en helt rigtig pris.

Riesling vine er yderst sjældent fadlagret og det er denne heller ikke, hvilket kommer til udtryk i dens friskhed samt let-drikkelighed.

Hvis man vil nyde vinen sammen med mad, så passer den til en bred vifte af forretter som ikke er for kraftige og selvfølgelig skalddyr/fisk og endda også som aperitif i og med den er så nem at drikke som den er.

Yderligere information

Land

Tyskland

Område

Mosel

Type

Hvidvin

Druer

Riesling

Alkohol

9,5 % Alkohol

Serveringstemperatur

6 – 8 grader

Opbevaringstemperatur

8 – 12 grader

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dr. ZenZen – Tysk hvidvin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *