Willm Pinot Gris Rèserve – Fransk hvidvin

129,00 kr.

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
1 5 139,00 kr.

Willm Pinot Gris Rèserve er en fransk hvidvin fra Alsace med stærk personlighed, som kendetegner vine fremstillet på Pinot Gris.

Vi sender kl. 14 i dag
Fri fragt over 799kr. - Modtag i morgen!
Tilføj til favoritter
Tilføj til favoritter
Varenummer (SKU): 2027 Kategorier: , Tags: , , , ,

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
1 5 139,00 kr.

Beskrivelse

Vine fremstillet på Pinot Gris, ligesom Alsace Pinot Grit Rèserve, har stærk personlighed og passer til smagsintense retter. Det er den hvide Alsacevin, som på forrygende vis går bedst i spænd med retter som man normalt ville servere rødvin til.

Willm vingården ligger i Barr-regionen i det nordlige Alsace, skærmet af Vogeser bjergene, der beskytter mod de fleste regnbyger fra vest og skaber et meget solrigt mikroklima. Jorden indeholder for det meste granit og er ler- og

kalkrig hvilket giver friskhed og finesse til vinene. Vingården prøver at finde den perfekte balance mellem vinstokkene, jorden og klimaet og respekterer naturen og miljøet.

Farve: Pinot Gris har en gylden, gul farve. Den er næsten ravfarvet.

Duft: Som regel dufter vinen ikke så intenst, men den har en meget sammensat aroma med typiske røgede toner, men også nuancer af underskov, brændte grene, mos, svampe, tørret frugt, abrikos og honning. Vinen har godt af at komme på karaffel et lille stykke tid før serveringen, så man kan nyde hele dens smags- og duftregister.

Smagen : Det er en nobel vin med en beundringsværdig rundhed og en struktur som nogle gange tangerer en opulent blødhed, der altid understøttes af en flot friskhed. Det er harmonien i dens kraft, som gør vinen så tiltrækkende.

Pinot Gris er vinen til efterårets retter: Vildtretter, med eller uden marinering, kalvekød, svinekød, fjerkræ især med kraftigt smagende saucer, ovnstegt kød, risotto, svamperetter og retter med kornprodukter (polenta, pandekager).

Harmonien mellem struktur og friskhed gør vinen perfekt til salte og sødmefulde retter : Foie Gras, stegt eller halvrå og Pinot Gris er den perfekte kombination.

Pinot Gris’ kvaliteter gør den desuden velegnet som en delikat aperitif

Yderligere information

Land

Frankrig

Område

Alsace

Type

Hvidvin

Druer

Pinot Gris

Alkohol

13%

Serveringstemperatur

9-12 grader

Opbevaringstemperatur

8-12 grader

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Willm Pinot Gris Rèserve – Fransk hvidvin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *