Willm Riesling Rèserve – Fransk hvidvin

119,00 kr.

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
1 5 129,00 kr.

Willm Riesling Rèserve er en fransk hvidvin fra det nordlige Alsace. Lavet på 100% Rieslingdrue, der er blandt verdens største druer

Vi sender kl. 14 i dag
Fri fragt over 799kr. - Modtag i morgen!
Tilføj til favoritter
Tilføj til favoritter
Varenummer (SKU): 2025 Kategorier: , Tags: , , ,

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
1 5 129,00 kr.

Beskrivelse

Denne Riesling Rèserve kommer fra Willm Vingården, der ligger i Barr-regionen i det nordlige Alsace, skærmet af Vogeserbjergene der beskytter mod de fleste regnbyger fra vest og skaber et meget solrigt mikroklima. Jorden indeholder for det meste granit og er ler- og kalkrig hvilket giver friskhed og finesse til vinene. Vingården prøver at finde den perfekte balance mellem vinstokkene, jorden og klimaet, og respekterer naturen og miljøet.

Riesling er kongen af Alsace og blandt verdens største druer. Saften er hvid og vinene er tørre og med stor definition af frugten. Den dyrkes på mineralsk jord der giver en blomsteragtig og mineralsk karakter. Har et godt potentiale til yderligere modning. I Alsace erhverver Riesling sin særprægede koncentration der giver den perfekte balance i surhedsgraden. Det er en af de bedste vine til mad.

Druerne er høstet ved god modenhed og presses i en pneumatiske presser. Presningen tager ca. 4 timer. Saften dekanteres før vinfremstilling for at give en ren og klar most. Der bruges udvalgte neutrale gærtyper til at starte den alkoholiske gæring. Gæringen foregår i temperaturkontrollerede rustfri ståltanke ved 18 ° C. Og tager mellem 4 til 6 uger.

Det efterfølges af en modning på den fine bærme i yderligere 2 til 3 måneder. Vinene bliver derefter koldstabiliseret og løber gennem et lysfilter (kiselgur). Vinen er nu færdig og modnes i beholdere indtil aftapningen. Vinene er generelt aftappet mellem 8 og 10 måneder efter høsten.

Farven er bleg gul med gyldne hints.

Dufter aromatisk og intenst af citrus og hvide blomster. Smager rigtig frisk og har en god syre med en vedholdende eftersmag af citrus.

Serveres til skaldyr, fisk, sushi, lyst kød, fjerkræ og gedeoste

Yderligere information

Land

Frankrig

Område

Alsace

Type

Hvidvin

Druer

Riesling

Alkohol

12%

Serveringstemperatur

12 grader

Opbevaringstemperatur

12-15 grader

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Willm Riesling Rèserve – Fransk hvidvin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *