Beskrivelse
Den første vilkælder blev grundlagt i 1925 af en håndfuld producenter, der ønskede at have midler og udstyr til fælles. Og fra dette vinhus fra Mazan, et af de bedst beliggende landsbyer i Côtes du Ventoux appellationen, kommer L’Adret (tidligere Canteperdrix), en fremragende fransk hvidvin. Over tiden har Cave Demazet tilpasset sig for at opfylde forventningerne hos sine kunder.
Produktion
De nyhøstede druer bliver straks presset når de ankommer til vingården. Fermenteringen foregår under lave temperature for at bibeholde så mange aromaer og så meget frugt som muligt i vinen. Fermenteringen foregår i 20 dage.
Profil
Farven er flot strågul, aromaen har strejf af akaciehonning og smagen er frisk og liflig og ikke for tør.
Bouquet og smag af blomster og tørrede frugter. Smagen er rund og blød.
Den ideelle ledsager til skaldyr og grillet fisk.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.