Tilbud

Hvidvins smagekasse

Original price was: 624,00 kr..Current price is: 360,00 kr..

6 flasker god hverdags hvidvin. 

Vi sender kl. 14 i dag
Fri fragt over 799kr. - Modtag i morgen!
Tilføj til favoritter
Tilføj til favoritter
Kategori:

Beskrivelse

Denne smagekase indeholder 3 hvidvine i den midel søde ende og 3 flasker i den middel tørre ende af skalaen.

3 x Schmitt Sohne – Relax Riesling

Den naturlige syre giver vinen en perfekt balance, der er forfriskende sprød. Der er en aroma af friske æbler, pærer og ferskner og en antydning af citrus.

En halvsød hvidvin som passer til en bred vifte af de kulinariske lækkerier som salater, fjerkræ, rejer og andre skaldyr samt oste eller bare til at sidde og nyde på terrassen eller i haven.

Den perfekte vin til alle let saltede forretter men også fremragende blot som aperitif.

Vin er vores passion. Vi kombinerer denne lidenskab med tradition for vinfremstilling og moderne udstyr til high-volume produktion. Dette giver os mulighed for at eksportere vores vidunderlige vine over hele verden.

For over 200 år siden slog Schmitt forfædre sig ned i den lille landsby Longuich, der ligger langs Mosel-floden i Mosel-Saar-Ruwer vinregionen og begyndte at dyrke vinmarkerne og producere vin. Nu, i 4. generation, er Schmitt Söhne en af Tysklands største og mest succesfulde vineksportører til vindrikkere over hele verden.

Mens vi løbende udvikler vores vinfremstilling og leder efter måder at optage nye teknologier og teknikker, glemmer vi aldrig den traditionelle måde at producere ekstraordinære tyske vine på.

Vores politik er forblevet den samme i over 200 år: Vi ønsker at producere de bedste vine og bruger kun druer af høj kvalitet. I dag tilbyder vi hele verden at smage store vine til overkommelige priser.

 

3 x California Selection

California White er en balanceret frisk hvidvin fra det solfyldte Central Valley i Californien, USA. Denne hvidvin er lavet på Chardonnay og Columbard druerne, som har haft det ideelle klima.

Det perfekte klima skaber her grobund for en bred vifte af druesorter. Klar og gylden i glasset med en frugtfyldt bouquet med tropiske gule frugter.

Smagen har en ren frugt og et strejf af sødme fra de modne druer. God frugt i afslutningen skaber en herlig vin.

Velegnet til fiskeretter, salater og milde oste.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hvidvins smagekasse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *