Tilbud

Januar Smagekasse

499,00 kr.

Vi sender kl. 14 i dag
Vi sender kl. 14 i dag.
Fri fragt over 799kr. - Modtag i morgen!
Kategori:

Beskrivelse

  • 1 x L' Adret
  • 1 x Zumaya
  • 1 x Meridia
  • 1 x Blueish Black
  • 1 x Tank nr. 76
  • 1 x Nerone

Cave Demazet er grundlagt i 1928 af en håndfuld producenter, der ønskede at have midler og udstyr til fælles. Over tiden har Cave Demazet tilpasset sig for at opfylde forventningerne hos sine kunder.

Vinen ligger efter gæringingen 6-9 måneder på egetræsfade. Den er fremragende til al rødt kød, grill og BBQ.

Farven er strålende rød, næsten violet/lilla og duften har strejf af sommerens modne frugter som f.eks granat-æble.

Smagen er på én gang blød og rund men samtidigt også både frisk og elegant.

Bouquet af ristede nødder og krydderagtige undertoner

Så kan vi igen tilbyde vores rødvin Zumaya, som har været udsolgt i en længere periode.

Vinens navn “Zumaya” er også navnet på en lille by i det nordlige Spanien, hvor vinen også kommer fra, faktisk kun et par hundrede meter fra Peter Sisseck’s vinmarker hvor den verdensberømte Pingus vin bliver producenter. Zumaya er ligesom Pingus også lavet på 100 % Tempranillo drue. 

I selskab med Zumaya bliver du forkælet med aromatiske sorte bær samt kaffe og tobak. Smag af mørke frugter, kirsebær og brombær og fornemmelse af tørrede figner med krydrede fadnoter.

Vinen har en livlig syre og fine tanniner som optager en lige indtil den vedvarende og behagelige Eftersmag.

Lagringstid på amerikanske egetræs-tønder: 4 måneder.

Vinstokkene gror i 800 meters højde og kun de bedste solmodne druer håndplukkes og anvendes i produktionen. 

Zumaya passer fortrinenligt til hverdagsmad som pizza, pasta lassagne og sarte kødretter, men med sine 4 måneder på amerikanske egetræs-tønder, kan den også bruges til kraftigere kødretter.

★★★★★ Smag på vin 2016

Meridia Salento Primitivo er en italiensk rødvin fra Puglia regionen med høj alkoholprocent og en rubinrød farve. Vinen dufter af vilde bær og har en mild smag med en dejlig rund, lang og fyldig eftersmag.

Velegnet til alle stege, et godt ostebord eller til pasta med grøntsags-saucer eller lyse kødretter eller blot til at nyde uden mad.

Meridia Salento Primitivo kommer fra halvøen Salento i det sydøstligste Italien (hælen af den italienske støvle). Halvøen er en del af det store vindyrkningsområde Apulien (på italiensk Puglia). Her er det dominerende klima tørke og varme med meget lidt nedbør. Omkring 80 % af de dyrkede druer i området er røde og de mest delikate druer i Apulien vokser på halvøen Salento.

En udsøgt vin, der er en fornøjelse af drikke og helt klart bærer præg af dyrkningsområdets nærhed af Adriaterhavet og det Ioniske Hav, hvor nætterne er kølige og giver druerne den korrekte opvækst, som er nødvendig for at lave en kvalitetsvin som denne italienske lækkerbisken.

House Cellars navn stammer fra det lille posthus, der blev brugt til at tjene de lokale missionærer, ”Fællesskabet af Raithby” og som nu er vingård, kontor og bolig.

Det var derfor et logisk skridt at associere vinen med sin postale oprindelse. Post House er beliggende i Helderberg i området mellem byerne Stellenbosch og Somerset West, dette område er i stigende grad anerkendt som den førende vinregion i Sydafrika.

Metode: Druerne gærer separat i åbne rustfrie ståltanke på op til et maksimum på 28 °C. Vinen bli’r manuelt trykket ned 5-6 gange om dagen under gæringen. Skindkontakten foregår omkring 5 – 6 dage i gennemsnit. Vinen bli’r presset tre gange.

Fadlagring: 20% i 8 måneder på fransk eg. Yderst lavt svovlindhold er tilsat.

Smagsnoter: Mørk blåsort vin med god farve. En næse af morbær, ribs og modne jordbær med et strejf af peber og krydderi. Fyldig rig vin med smidige bløde tanniner – nem at drikke.

Følgesvend til: Kraftige kødretter, krydret spise samt til stærke og fede oste.

 

Guldvindende Sicilianer 

Denne italienske Tank No 76 vin er lavet på hoveddruen på Sicilien, nemlig Nero D´Avola, eller som de lokale kalder den; Calabrese, som kommer fra en gammel italiensk sang, hvor ordsproget lyder, ”You would be mambo crazy if you don´t try the Calabrese”.

Corte dei Mori, som laver vinen, er egentlig en siciliansk familie som dyrker grise, men deres vine har vist, at de kan meget end det.

Vinen er i sandhed også fantastisk. Farven er dyb rubin med en flot kant. Med dejlige aromaer af rips og røde skovbær

Smagen er ristede nødder, trøffel nuancer og varme kastanjer. Syren er frisk og gør, at denne vin kan bruges til rigtig mange ting, som blandt andet retter med tomat sovs, pizza, krydrede lamme retter eller bare en dejlig grill aften på terrassen.

Vinen har fået 4 stjerner af Decanter.

Zeni er en god og pålidelig producent af Verona vine, og NERONE er en IGT Rosso Veronese, lavet på en druesammensætning af tre gode udvalgte druer Corvina Grossa på tørrede druer samt Merlot og Cabernet Sauvignon på delvis tørrede druer.

NERONE ROSSO VERONESE fremstilles efter Ripasso-metoden.

Druerne dyrkes på moræne- og vulkanjord ved byen Bardolino i Veneto-området ca. 15 km fra Verona.

Den unge vin hældes på fad, der indeholder bærmen fra Amarone produktionen.

Lagres på eg i 8 måneder, hvorved vinen får Amarone karakter.

Tilsætning af Merlot og Cabernet Sauvignon giver vinen en ekstra kompleksitet, men betyder, at vinen ikke må bære betegnelsen Ripasso.

NERONE fremstår med en varm krydret bouquet i fornemt samspil med en kraftig og saftig, frugtrig smag med en krydret undertone og markant eftersmag, præget af kirsebær.

Velegnet til gode bøffer (også grill), tungere sammenkogte retter samt modne vellagrede oste. Vinen vinder meget ved en god dekantering i en times tid.

NERONE kaldes af mange også “Baby-Amarone” eller “Den lille Ripasso”.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Januar Smagekasse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *