Meridia Salento Primitivo – Italiensk rødvin

109,00 kr.

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
1 5 119,00 kr.

Meridia Salento Primitivo er en udsøgt italiensk kvalitetsrødvin fra Puglia regionen på halvøen Salento. Produceret på Primitivo druen.

 

Vi sender kl. 14 i dag
Vi sender kl. 14 i dag.
Fri fragt over 799kr. - Modtag i morgen!
Varenummer (SKU): 1062 Kategorier: , Tags: ,

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
1 5 119,00 kr.

Beskrivelse

Meridia Salento Primitivo er en italiensk rødvin fra Puglia regionen med høj alkoholprocent og en rubinrød farve. Vinen dufter af vilde bær og har en mild smag med en dejlig rund, lang og fyldig eftersmag.

Velegnet til alle stege, et godt ostebord eller til pasta med grøntsags-saucer eller lyse kødretter eller blot til at nyde uden mad.

Meridia Salento Primitivo kommer fra halvøen Salento i det sydøstligste Italien (hælen af den italienske støvle). Halvøen er en del af det store vindyrkningsområde Apulien (på italiensk Puglia). Her er det dominerende klima tørke og varme med meget lidt nedbør. Omkring 80 % af de dyrkede druer i området er røde og de mest delikate druer i Apulien vokser på halvøen Salento.

En udsøgt vin, der er en fornøjelse af drikke og helt klart bærer præg af dyrkningsområdets nærhed af Adriaterhavet og det Ioniske Hav, hvor nætterne er kølige og giver druerne den korrekte opvækst, som er nødvendig for at lave en kvalitetsvin som denne italienske lækkerbisken.

Yderligere information

Land

Italien

Område

Apulia (Puglia)

Type

Rødvin

Druer

Primitivo

Alkohol

13%

Serveringstemperatur

18-20 grader

Opbevaringstemperatur

8-12 grader

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Meridia Salento Primitivo – Italiensk rødvin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *