Tilbud

Oak Ridge Reserva 2017

170,00 kr.

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
1 5 180,00 kr.

Ikke på lager

Tilføj til favoritter
Tilføj til favoritter
Kategori:

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
1 5 180,00 kr.

Beskrivelse

Til dig som elsker kraftig Zinfandel

3,9 på Vivino og over 8000 anmeldelser

Oak Ridge Reservé er en californisk rødvin fra Oak Ridge Winery: Vingården i Lodi – som blev grundlagt i 1934 som et kooperativ af lokale vinavlere – er i dag familieejet og drevet af vinavleren Rudy Maggio og hans partnere, Don og Rocky Reynolds. Under ledelse af General Manager Nicholas Karavidas sammen med Senior Winemaker Chue Her produceres kun mindre partier af egne håndlavede vine.

Lodi er ideelt beliggende mellem foden af bjergkæden Sierra Nevada og San Francisco Bay. Varme dage og kølige aften briser (Stillehavets påvirkninger) skaber et unikt klima perfekt egnet til at dyrke Californiens top sorter – Cabernet Sauvignon, Merlot, Chardonnay, Sauvignon Blanc og Zinfandel. Alle disse druer trives her, og Zinfandel indtager en særlig plads hos Oak Ridge Winery.

Ønolog Nicholas Karavidas bemærkninger:
Inspireret af Lodis ældgamle Pave-Vineyard, stammer Oak Ridge Ancient Wine Zinfandel Reservé fra otte af Lodis 100-120 år gamle vinmarker. Flere vinfade af fransk og amerikansk eg giver vinen krydderi- og vanilje-aromater. Smagen af mørke bær og bløde tanniner gør dette til en meget elegant og sjælden vin. 30% af vinen forbliver i rustfrie ståltanke indtil de sidste fem måneder for at bevare en fornemmelse i munden af frisk frugt.

Lagring på fade:
35 % fransk- og 35 % amerikansk eg i 14 mdr.
30 % ståltank indtil 5 mdr. før flaskelagring

Følgende ord er ofte brugt til at beskrive smagen af Zinfandel: Brombær, solbær, blomme, granatæble og rose.

Aromaen i denne vin udtrykker en klassisk palet med blommer, solbær og brombær. I smagen er der tydelige noter af hvid chokolade og vanilje. Flot balance hvor især alkoholen er flot integreret med en anelse sødme i eftersmagen. En spændende vin der også i udstyr har en udsøgt høj klasse.

Serveres f.eks. til and, kalv, vildt og ost samt til gode bøffer fra grillen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Oak Ridge Reserva 2017”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *