Tilbud

Oktober Smagekasse

Original price was: 625,00 kr..Current price is: 380,00 kr..

6 flasker rødvin der passer godt til de fleste efterårs retter og simreretter.

Vi sender kl. 14 i dag
Vi sender kl. 14, bestil inden
Fri fragt over 799kr. - Modtag i morgen!
Tilføj til favoritter
Tilføj til favoritter
Kategori:

Beskrivelse

  • 1 x Meridia
  • 1 x Buffalo Creek
  • 1 x L'adret
  • 1 x Que Guapo
  • 1 x Casa Andes
  • 1 x Il Mandorlo Primitivo

Meridia Salento Primitivo er en italiensk rødvin fra Puglia regionen med høj alkoholprocent og en rubinrød farve. Vinen dufter af vilde bær og har en mild smag med en dejlig rund, lang og fyldig eftersmag.

Velegnet til alle stege, et godt ostebord eller til pasta med grøntsags-saucer eller lyse kødretter eller blot til at nyde uden mad.

Meridia Salento Primitivo kommer fra halvøen Salento i det sydøstligste Italien (hælen af den italienske støvle). Halvøen er en del af det store vindyrkningsområde Apulien (på italiensk Puglia). Her er det dominerende klima tørke og varme med meget lidt nedbør. Omkring 80 % af de dyrkede druer i området er røde og de mest delikate druer i Apulien vokser på halvøen Salento.

En udsøgt vin, der er en fornøjelse af drikke og helt klart bærer præg af dyrkningsområdets nærhed af Adriaterhavet og det Ioniske Hav, hvor nætterne er kølige og giver druerne den korrekte opvækst, som er nødvendig for at lave en kvalitetsvin som denne italienske lækkerbisken.

Årgang 2021

Fyldig hverdags zinfandel

Buffalo Creek er en Zinfandel i den kraftigere ende med bløde tanniner.

Man få masser af frugt og en middel lang eftersmag. 

Syren er i den lave ende af skalaen og alt i alt er det en virkelig behagelig vin som både kan nydes for sig selv eller til diverse kødretter. 

Buffalo Creek nydes bedst ved stue temperatur.

Årgang 2016

Cave Demazet er grundlagt i 1928 af en håndfuld producenter, der ønskede at have midler og udstyr til fælles. Over tiden har Cave Demazet tilpasset sig for at opfylde forventningerne hos sine kunder.

Vinen ligger efter gæringingen 6-9 måneder på egetræsfade. Den er fremragende til al rødt kød, grill og BBQ.

Farven er strålende rød, næsten violet/lilla og duften har strejf af sommerens modne frugter som f.eks granat-æble.

Smagen er på én gang blød og rund men samtidigt også både frisk og elegant.

Bouquet af ristede nødder og krydderagtige undertoner

Årgang 2019

Vi har endeligt fået en længe ventet rødvin hjem fra et af vores ældste vinhuse i Argentina. Vinhuset Las Perdices, har vundet adskillige guldpriser med deres vine og kvaliteten er helt i top. Vinhuset Topwine er derfor stolte af at være eneforhandler af disse vine i Danmark.

Que Guapo Blend, lavet på 60% Malbec – 20% Bonarda og 20% Syrah kommer fra det velkendte vinområde Mendoza som ligger i den Vestligste del af Argentina mod Chiles grænse og står for hele 70% af landets samlede vinavl.

FUN-FACT: “Que Guapo” betyder direkte oversat til dansk “du ser virkelig godt ud” eller “meget attraktiv” i den sammenhæng kan vi skrive under på at den er populær som gave til kæresten/konen og da vi både har den i rød og hvid kunne det være en ret genial gave-ide med en af hver. 

Vinen er en såkaldt Blend (blanding) af 3 forskellige druer og man får derfor 3 forskellige smagsindtryk allerede fra start. man får smags-noter af friske bær og krydderier. 

Vindruerne og vin-processen er lavet med håndkraft så kun de bedste druer kommer med. Den har tilmed været kort tid på franske egetræs-fade hvilket giver det færdige produkt en vis kompleksitet og gør den til en herlig og frisk følgesvend i selskab med mad. Det er virkelig en vin som lever op til navnet. 

Årgang 2018

Varm og let drikkelig Carmenere 

Casa Andes Carmenere er en chilensk rødvin, der kommer fra D.O. Loncomilla Valley og har en dybrød farve med aroma af sorte bær, som eksempelvis blommer og brombær, men også med en gnist af peber og lakrids. Smagen er let sødlig og frugtagtig uden ret megen syre.

En behagelig rødvin der er nem at drikke. Bouquet af brombær, blomme, nellike, kaffe, soja og selleri er kendetegnende for Carmenere druen.

Carmenere druen er en af de populæreste druer i verden.

Den er p.t. den 5. mest anvendte druesort og druen (der er blå) anvendes kun til rødvinsproduktion.

Denne chilenske lækkerbisken vil være en behagelig ledsager til oksekødsretter.

Årgang 2016

Smagen i denne italienske Pimitivo Il Mandorlo rødvin er varm, behagelig og sødmefuld med en stor blødhed med fin velafpasset frugtsyre indhold, der blander sig med frugten. Den fylder munden med velsmag og på trods af den høje alkoholprocent er det en rødvin, der hverken river eller kradser.

Vinen har en rubinrød farve med lilla nuancer. Smagen er behagelig og elegant. Bouquetten fylder næsen med friske kirsebær, røde frugter & lakrids.

Når man sidder med vinglasset i hånden, er man ikke i tvivl om, at der ikke er sparet på noget som helst, for at man kan få en så god vinoplevelse som muligt.

Velegnet til frisk pasta med raqout, komælks oste, lam og vegetarmad, men er også en fremragende rødvin bare at sidde og nyde uden at få mad til.

100 % Primitivodruer der stammer fra de bedste vinmarker i Manduria området på Salento halvøen (Puglia).

Årgang 2020

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Oktober Smagekasse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *