Tilbud

Zinfandel Smagekasse

684,00 kr.

Vi sender kl. 14 i dag
Vi sender kl. 14, bestil inden
Fri fragt over 499kr. - Modtag i morgen!
Tilføj til favoritter
Tilføj til favoritter
Kategori:

Beskrivelse

  • 1 x Old Soul Zinfandel
  • 1 x O.Z.V. Zinfandel
  • 1 x Buffalo Creek
  • 1 x Pussarosso Zinfandel
  • 1 x O.Z.V. Rosé
  • 1 x T.N.T Zinfandel

TOP-vin med 4 stjerner på Vivino og over 2400 anmeldelser

OLD SOUL ZINFANDEL – vores absolut bedst sælgende rødvin.

Så er der Zinfandel rødvin med kvaliteten helt i top !

Old Soul Old Vine fra Oak Ridge Winery. Vingården ligger i Lodi og blev grundlagt i 1934 som et kooperativ af lokale vinavlere – i dag er det familieejet og drevet af vinavleren Rudy Maggio og hans partnere Don og Rocky Reynolds under ledelse af General Manager Nicholas Karavidas sammen med Senior Winemaker Chue. Her produceres kun mindre partier af egne håndlavede vine.

Lodi er ideelt beliggende mellem foden af bjergkæden Sierra Nevada og San Francisco Bay. Varme dage og kølige aftenbriser (Stillehavets påvirkninger) skaber et unikt klima perfekt egnet til at dyrke Californiens topsorter såsom: Zinfandel, Cabernet Sauvignon, Merlot, Chardonnay, Petite Sirah og Sauvignon Blanc. Alle disse druer trives fortrinligt, og Zinfandel indtager en særlig plads hos Oak Ridge Winery.

De benytter sig af gamle vinstokke (nogle over 120 år gamle) deraf navnet “Old Vine”. Med et udbytte i små begrænsede mængder skaber de vine, der er det ultimative udtryk for områdets terroir.

Old Soul Zinfandel høstes fra Oak Ridge’ egne vinmarker og som beskrevet, fra gamle vinstokke der giver en naturlig duft af hindbær, brombær og kirsebær.

Smag

Smagen er af fyldig chokolade og vanilje. Man får straks en sødlig og rund fornemmelse i munden med et silkeblødt udtryk efterfulgt af en lang, tillokkende finish, som bliver ved at kunne smages lang tid efter hver tår.

Old Soul Zinfandel er, på trods af at det er en kraftig rødvin, sagtens en rødvin man kan sidde og nyde uden mad og bare som den er men den kan virkelig anbefales til en god bøf, lam eller til gedeoste og ost generelt og retter i den lidt kraftigere ende, spiller godt op imod dens sødme og kraftige smag.

Robust rødvinsbombe fra op til 100 års gamle vinstokke

Gamle vinstokke har i generationer stået i sol og regn og produceret druer af selve essensen af jorden omkring dem

I begyndelsen blev Lodi tilplantet med tusindvis af nye unge vinstokke af sorten Zinfandel og var en værdifuld del af Californiens voksende nye vinindustri.

I dag er de mindst ligeså værdifulde og disse vinstokke er blevet op til 100 år gamle. Disse Zinfandel vinstokke, giver os nu den intense levende frugtkarakter som Lodi Zinfandels er blevet berømt for. Som det jo er med vinstokke, jo ældre de er, des færre druer producere de men de druer man så kan høste er markant mere smagfulde og eksklusive end på unge planter.

OZV er en robust Zinfandel fra regionens 50-100 årige vinstokke og med sine 9 måneders fadlagring har de virkelig fundet den perfekte balance. Kvaliteten er med andre ord helt i top, hvilket selvfølgelig afspejler sig i smagen.

Vinen gærer køligt for at bevarer de friske og lyse aromaer, den bedste og mest udtryksfulde vin bliver omhyggelig udvalgt for at give den bedste frugt i den færdige vin.

Vinen modnes som sagt i 9 måneder på både amerikanske egefade og ståltanke og blandes af ønologen (vinfremstiller fra mark til flaske) for at give vinen den traditionelle Lodi Zinfandel hindbær og brombærtone med dybde og rigdom der kendetegner denne OZV og Lodi området generalt.

OZV Old Vines Zinfandel har vundet en lang række priser og denne årgang blev bedømt til lige under 4 stjerner på Vivino.

Smag

OZV Old Vines Zinfandel byder på en robust og delikat smag som afspejler Lodi’s unikke terroir. I smagen finder man noter af hindbær, kirsebær, brombær, chokolade og vanille. Alt dette kombineret med bløde tanniner og en dejlig lang eftersmag, gør denne vin til et “must-have” i vinreolen. 

Vinen kan sagtens drikkes som den er evt. under madlavning og bestemt også til en lang række madretter (gerne grillet) som oksekød, lammekød, ostebord og vildt. 

 

Fyldig hverdags zinfandel

 

Buffalo Creek er en Zinfandel i den kraftigere ende med bløde tanniner.

Man få masser af frugt og en middel lang eftersmag. 

Syren er i den lave ende af skalaen og alt i alt er det en virkelig behagelig vin som både kan nydes for sig selv eller til diverse kødretter. 

Buffalo Creek nydes bedst ved stue temperatur.

Blød og rund Zinfandel med 3.5 på Vivino

 

I den sydlige del af Italien finder vi Puglia og i dette område viser Zinfandel druen de bedste resultater. Druen har en tyk skal og kan dermed modstå den mange timer med sol og varme. Klimaet er stabilt og præget af middelhavets varme. Jordbunden er vulkansk med god dræning og er den perfekte grobund for Zinfandel druen. Druen modner generelt tidligt og det er intet problem at opnå modenhed, det imponerende er at få balancen mellem frugtintensiteten og syren ned. Dette er flot styret i denne Zinfandel.

Druerne høstes fra marker med god soleksponering. Først når druerne har den rigtige balance mellem sødme og frugtsyre høstes de. Vinen begynder med presning og udblødning af skallerne for at opnå den mørke røde farve samt de bløde tanniner i den endelige vin. Gæringen finder sted ved en kontrolleret temperatur for at give kølig frugt
i vinen. En del af mosten lagres efter gæring på egetræsfade. Efterfølgende lagres vinen på rustfri ståltanke inden aftapningen på flaske.

En tæt og sort rødvin fra Italien. I duften finder man en bred vifte af sorte bær: kirsebær, brombær og sorte blommer. Smagen er fyldig med et typisk italiensk præg af krydderurter og moden frugt. Faktisk er der tale om en helt vidunderlig vin, der er blød og rund med en dejlig lang og vedholdende eftersmag. Fadlagringen giver et let krydret islæt, der forstærker vinens kompleksitet og giver vinen en god rygrad og stor fyldighed.

Frisk Rosé med masser af frugt.

 

Denne Old Zin Vine Rosèvin fra Californien, USA har blomster-, kirsebær-, hindbær- og jordbærbouquet. Den har en let surhedsgrad og en lang finish. Druerne presses let for at opretholde en svag lyserød farve.

Rosévinen gæres kølig i rustfri ståltanke for at bremse fermenteringsprocessen og for at bevare dens frugtkarakter og smag. Rosévinen bliver derefter stabiliseret og afklaret forud for aftapning.

Denne vin bliver håndteret og forarbejdet ganske forsigtig for at bevare frugten og friskheden.

Serveres bedst når det er afkølet.

Passer til grillet kylling – grillet fisk – salater eller til et glas på terassen en varm sommerdag.

Lodi, Californien har været en vugge for gode vine, siden vinavl blev populær i staten Californien. I begyndelsen blev Lodi tilplantet med tusindvis af nye unge vinstokke af sorten Zinfandel og var en værdifuld del af Californiens voksende nye vinindustri. I dag er disse vinstokke gamle. Disse Zinfandel vinstokke, giver os nu den intense levende frugtkarakter som Lodi Zinfandels er blevet berømt for.

Dangerously Delicious Zinfandel

Eksplosiv smag, røget aroma.

 

Lad os springe taget i stykker med denne Zinfandel fra Lodi Californien. 

Oak Ridge familiens ejede vingårde, gør det muligt for dem at producere smukke varianter af hver sort og med en utrolig høj værdi. De sender dog en advarsel ud da deres T.N.T. Zinfandel kan være højest vanedannende. 

SMAG

En ægte Zinfandel med typisk marmeladeagtige karakter og med aroma af blommer og brombær. En finish med hint af lakrids og peber.

Vinen er kold fermenteret for at udvinde farve og tanniner. Kold fermentering giver også vinen en mere frugtig karakter.

Vinen er lagret i 8 måneder.

T.N.T. Zinfandel er glutenfri og veganer-venlig

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Zinfandel Smagekasse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.