Tilbud

Rosé smagekasse

Original price was: 552,00 kr..Current price is: 369,00 kr..

6 flasker dejlig hverdags rosé vin

Vi sender kl. 14 i dag
Fri fragt over 799kr. - Modtag i morgen!
Tilføj til favoritter
Tilføj til favoritter
Kategori:

Beskrivelse

Denne smagekasse indeholder 3 af vores absolut bedst sælgende rosé vine (Anjou) og 3 af vores helt nye rosé vine.

3 x Rose D Anjou

En nydelse til utallige forretter, salater, meloner eller barbecues men også til Tapas, lyst fjerkræ, mager fisk eller blot til at nyde på ethvert tidspunkt på dagen.

Den er fremragende til en varm sommerdag på terrassen uden mad.

Aroma og smag af røde frugter som hindbær, vilde jordbær og ribs iblandet spændende krydderier som grå peber og fennikel. En frisk, blød og let elegant sødlig rosé hvor man virkelig kan smage at vinen er fremstillet af druer.

Meget velafbalanceret og elegant rosévin der bliver lavet af ejerne af Château de Brissac (Greve Charles André Cossé de Brissac) der dyrker rosé på ikke mindre end 28 hektar.

Groslot druen er en almindeligt udbredt drue i de tempererede områder i Frankrig. Anvendes som en blanding med Gamay Noir og Cabernet Franc for at skabe den noget rustikke, tørre og semi-søde Anjou rosévin i Loire-regionen.

Området i Loiredalen er som skabt til disse druesorter med dens kalkrige og lerede undergrund, der samtidigt er fyldt med skifer.

3 x Wally Cabernet Franc

Frisk og blomstrende Rosé

Vinhuset hedder Les Caves De La Loire under gruppen Loire Propriétés, som også er dem som producere vores absolut bedst sælgende rosé d’ Anjou. Det blev grundlagt i 1951 og blomstrede op til at blive en af de kronede juveler i Loire dalen. Med over 60 års historie og ekspertise, er de blevet kendte for deres færdigheder indenfor vin produktion og vilje til at følge med tiden og modernisere sig. 

Wally Cabernet Franc er en flot laksefarvet rosé vin med en lækker aromatisk blomstrende duft.

Smagen byder på friske noter af jordbær og citron, med fin balance mellem syre og sødme. Vinen ligger til den tørre side og kan derfor med fordel bruges i forbindelse med måltider.

Det er en rosé der har en bred skala og passer derfor både som aperitif, men også til retter med saftigt fjerkræ med grillede grøntsager eksempelvis. Den kan også sagtens nydes som den er uden mad.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rosé smagekasse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *