Hverdags smagekasse

645,00 kr.

6 hverdagsvine fra 4 forskellige lande. Alle nemme at drikke både til lette retter eller for sig selv

Vi sender kl. 14 i dag
Vi sender kl. 14, bestil inden
Fri fragt over 799kr. - Modtag i morgen!
Kategori:

Beskrivelse

Masser af vin for pengene

Hverdagsvine for enhver

I vores hverdags smagekasse får du 6 flasker rødvine som passer perfekt til hverdagen og de mange hverdags retter der følger med. Det er alle yderst let drikkelige vine som langt de fleste kan nyde, både med eller uden mad. 

Ved at modtage vores nyhedsbrev opnår du mange fordele og en af dem er en gratis vinsmagning for op til 8 personer, som følger med når du køber denne vare. Du skal blot tilmelde dig vores nyhedsbrev så sender vi et vinsmagning gavekort med forsendelsen. Du får altså både 6 flasker knald go hverdags vin og muligheden for en hyggelig aften med venner/kollegaer i vinens tegn.

  • 1 x Californian Selection
  • 1 x Meridia
  • 1 x Buffalo Creek
  • 1 x L'adret
  • 1 x Ostalon
  • 1 x Que Guapo

California Selection 

KUN hos Vinhuset Topwine

En herlig frisk rødvin fra Californiens soldækkede vidder. En vin med god harmoni.

Farven er funklende rubin rød med en frisk duft af røde bær og en fornemmelse af sart krydderi.

Smagen er medium fyldig med velafbalancerede tanniner og frisk frugtfyldt syre. Man fornemmer med det samme smagen af de solmodne røde druer. 

Californien Selection rødvin er rigtig god som hverdagsvin og er virkelig let at drikke både med og uden mad.

Den bliver ofte anvendt i restauranter, som husets vin da den passer til en bred vifte af retter, herunder et par: 

Velegnet til kødretter med garniture og milde oste. Er god til grillen, til krydrede kødretter – eller blot som et glas i utide. 

California Selection, en rødvin alle kan være med på.

Meridia Salento Primitivo er en italiensk rødvin fra Puglia regionen med høj alkoholprocent og en rubinrød farve. Vinen dufter af vilde bær og har en mild smag med en dejlig rund, lang og fyldig eftersmag.

Velegnet til alle stege, et godt ostebord eller til pasta med grøntsags-saucer eller lyse kødretter eller blot til at nyde uden mad.

Meridia Salento Primitivo kommer fra halvøen Salento i det sydøstligste Italien (hælen af den italienske støvle). Halvøen er en del af det store vindyrkningsområde Apulien (på italiensk Puglia). Her er det dominerende klima tørke og varme med meget lidt nedbør. Omkring 80 % af de dyrkede druer i området er røde og de mest delikate druer i Apulien vokser på halvøen Salento.

En udsøgt vin, der er en fornøjelse af drikke og helt klart bærer præg af dyrkningsområdets nærhed af Adriaterhavet og det Ioniske Hav, hvor nætterne er kølige og giver druerne den korrekte opvækst, som er nødvendig for at lave en kvalitetsvin som denne italienske lækkerbisken.

Fyldig hverdags zinfandel

Buffalo Creek er en Zinfandel i den kraftigere ende med bløde tanniner.

Man få masser af frugt og en middel lang eftersmag. 

Syren er i den lave ende af skalaen og alt i alt er det en virkelig behagelig vin som både kan nydes for sig selv eller til diverse kødretter. 

Buffalo Creek nydes bedst ved stue temperatur.

Cave Demazet er grundlagt i 1928 af en håndfuld producenter, der ønskede at have midler og udstyr til fælles. Over tiden har Cave Demazet tilpasset sig for at opfylde forventningerne hos sine kunder.

Vinen ligger efter gæringingen 6-9 måneder på egetræsfade. Den er fremragende til al rødt kød, grill og BBQ.

Farven er strålende rød, næsten violet/lilla og duften har strejf af sommerens modne frugter som f.eks granat-æble.

Smagen er på én gang blød og rund men samtidigt også både frisk og elegant.

Bouquet af ristede nødder og krydderagtige undertoner

Danmarks billigste !

Fransk kvalitets rødvin til uhørt lav pris.

L’Ostal Cazes Ostalon Minervois 2014 har 3,7 stjerner på Vivino 

For foden af Montagne Noire ligger der et flot gammelt sten-ly som er et symbol på det ældgamle Vinhus Domaine   L´ostal Cazes´s historie.
Selvom kvaliteten på vine fra regionen Minervois kan svinge, sammenlignet med regioner som Rhone, så er de i regionen virkelig gode til at bygge bro mellem vin fra den gamle verden og den nye, når de rammer plet. Det er denne vin et rigtig godt eksempel på.

Farven er dyb rubin rød med aroma af mørke bær (kirsebær, jordbær, Brombær og solbær), Sorte oliven, røg og læder.

SMAG

Smagen byder på sort kirsebær og brombærfurgt med peber og bløde integreret tanniner.

Den kraftige, smagfulde bouquet breder sig hurtigt i munden efterfulgt af en dejlig sprød finish og man kan smage kvaliteten i vinen fra første tår.

Passer godt til lidt kraftigere kød som oksekød og kalvekød

Vi har endeligt fået en længe ventet rødvin hjem fra et af vores ældste vinhuse i Argentina. Vinhuset Las Perdices, har vundet adskillige guldpriser med deres vine og kvaliteten er helt i top. Vinhuset Topwine er derfor stolte af at være eneforhandler af disse vine i Danmark.

Que Guapo Blend, lavet på 60% Malbec – 20% Bonarda og 20% Syrah kommer fra det velkendte vinområde Mendoza som ligger i den Vestligste del af Argentina mod Chiles grænse og står for hele 70% af landets samlede vinavl.

FUN-FACT: “Que Guapo” betyder direkte oversat til dansk “du ser virkelig godt ud” eller “meget attraktiv” i den sammenhæng kan vi skrive under på at den er populær som gave til kæresten/konen og da vi både har den i rød og hvid kunne det være en ret genial gave-ide med en af hver. 

Vinen er en såkaldt Blend (blanding) af 3 forskellige druer og man får derfor 3 forskellige smagsindtryk allerede fra start. man får smags-noter af friske bær og krydderier. 

Vindruerne og vin-processen er lavet med håndkraft så kun de bedste druer kommer med. Den har tilmed været kort tid på franske egetræs-fade hvilket giver det færdige produkt en vis kompleksitet og gør den til en herlig og frisk følgesvend i selskab med mad. Det er virkelig en vin som lever op til navnet. 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hverdags smagekasse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *