Tilbud

Value 4 money smagekasse

449,95 DKK

6 hverdagsvine fra 5 forskellige lande. Alle nemme at drikke både til lette retter eller for sig selv

Vi sender kl. 14 i dag
Vi sender kl. 14 i dag.
Fri fragt over 499kr. - Modtag i morgen!
Tilføj til favoritter
Tilføj til favoritter
Kategori:

Beskrivelse

Masser af vin for pengene

Hverdagsvine for enhver

I vores Value 4 money får du masser af gode vine perfekte til hverdagen. De er kendetegnet ved at de alle er nemme at drikke og ikke for kraftige, så man kan gå og hygge sig med dem evt under madlavning. 

Du får blandt andet en af vores allerbedst sælgende rødvine “Meridia Primitivo” fra Salento halvøen nede ved italiens hæl. Meridia er en yderst nem vin at drikke og den går perfekt sammen med pizza, bolognese og lasagne eller blot til ren hygge uden mad. Meridia har 3,6 på Vivino

Kassen ineholder 2 franske rødvine fra samme hus som også er blevet brugt af flere restauranter som bordvin hvoraf den ene har 3,5 på Vivino

Udover dette får du 2 herlige hvidvine fra Argentina og Californien. Que Guapo (Argentina) egner sig bedst til fisk og skalddyr og Pacific Heights (Californien) med sine lette toner af egetræ, gør sig godt til hvid fisk eller for sig selv.

Den sidste rødvin er fra Australien, lavet på Shiraz og masser af smag af solmodne druer fra masser af solskinstimer. kan sagtens bruges til en lang række hverdags retter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Value 4 money smagekasse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.