Old Soul Old Vine Zinfandel – Californisk rødvin

(1 kundeanmeldelse)

189,00 kr.

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
1 5 199,00 kr.

Old Soul Old Vine er en Californisk rødvin fra Oak Ridge Winery, som er en håndlavet vin lavet på 120 år gamle vinstokke.

Vi sender kl. 14 i dag
Fri fragt over 799kr. - Modtag i morgen!
Tilføj til favoritter
Tilføj til favoritter
Varenummer (SKU): 1105 Kategorier: , Tags: , ,

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
1 5 199,00 kr.

Beskrivelse

TOP-vin med 4 stjerner på Vivino og over 3000 anmeldelser

OLD SOUL ZINFANDEL – vores absolut bedst sælgende rødvin.

Så er der Zinfandel rødvin med kvaliteten helt i top !

Old Soul Old Vine fra Oak Ridge Winery. Vingården ligger i Lodi og blev grundlagt i 1934 som et kooperativ af lokale vinavlere – i dag er det familieejet og drevet af vinavleren Rudy Maggio og hans partnere Don og Rocky Reynolds under ledelse af General Manager Nicholas Karavidas sammen med Senior Winemaker Chue. Her produceres kun mindre partier af egne håndlavede vine.

Lodi er ideelt beliggende mellem foden af bjergkæden Sierra Nevada og San Francisco Bay. Varme dage og kølige aftenbriser (Stillehavets påvirkninger) skaber et unikt klima perfekt egnet til at dyrke Californiens topsorter såsom: Zinfandel, Cabernet Sauvignon, Merlot, Chardonnay, Petite Sirah og Sauvignon Blanc. Alle disse druer trives fortrinligt, og Zinfandel indtager en særlig plads hos Oak Ridge Winery.

De benytter sig af gamle vinstokke (nogle over 120 år gamle) deraf navnet “Old Vine”. Med et udbytte i små begrænsede mængder skaber de vine, der er det ultimative udtryk for områdets terroir.

Old Soul Zinfandel høstes fra Oak Ridge’ egne vinmarker og som beskrevet, fra gamle vinstokke der giver en naturlig duft af hindbær, brombær og kirsebær.

Smag

Smagen er af fyldig chokolade og vanilje. Man får straks en sødlig og rund fornemmelse i munden med et silkeblødt udtryk efterfulgt af en lang, tillokkende finish, som bliver ved at kunne smages lang tid efter hver tår.

Old Soul Zinfandel er, på trods af at det er en kraftig rødvin, sagtens en rødvin man kan sidde og nyde uden mad og bare som den er men den kan virkelig anbefales til en god bøf, lam eller til gedeoste og ost generelt og retter i den lidt kraftigere ende, spiller godt op imod dens sødme og kraftige smag.

San Francisco Chronicle Wine Competition

Guld

The TEXSOM International Wine Awards, 2015

Bronze

Yderligere information

Land

USA

Område

Californien

Type

Rødvin

Druer

Zinfandel

Alkohol

14%

Serveringstemperatur

16-18 grader

Opbevaringstemperatur

8-12 grader

Årgang

2020

1 anmeldelse af Old Soul Old Vine Zinfandel – Californisk rødvin

  1. Knud Velborg (verificeret ejer)

    Super lækker vin -har fået vinen i forbindelse vinsmagning med Topvine hvilket jeg kan anbefale -dygtige konsulenter kommer ud til vinsmagninger i eget hjem -kan købes gennem deal.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *