Penelope Sanchez – Spansk rødvin

99,00 kr.

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
1 5 109,00 kr.

Penelope Sanchez er en spansk vin lanceret i 2009 af Axial Vinos med henblik på at lave en vin med kvalitet der lever op til den spanske livsstil.

Ikke på lager

Tilføj til favoritter
Tilføj til favoritter
Varenummer (SKU): 1044 Kategorier: , Tags: ,

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
1 5 109,00 kr.

Beskrivelse

Penelope Sanchez er en spansk vin lanceret i 2009 af Axial Vinos med henblik på at lave en vin med kvalitet der lever op til den spanske livsstil. En vin skabt til folk der er meget energiske og positive.

Den vil føre dig gennem en oplevelse af tradition og ægthed kombineret med modernitet og kultur. Penelope Sanchez er den perfekte vin at drikke til fester eller til at dele med dine venner.

Samarbejdet mellem Bodega Pagos del Moncayo og Axial Vinos har givet en hurtig udvikling af denne vin, og den fortsætter med at vokse måned efter måned.

Pagos del Moncayo er en lille vingård, der producerer autentiske vine ved hjælp af innovativ teknologi. Hvert trin i vinfremstillingen udføres med håndkraft for at maksimere udtryksfuldhed og personlighed i vinen.

Århundreders erfaring og tradition i vinfremstillingen gør, at Penelope ikke bare en vin, men en livsstil. Flamencodanseren på Penelope Sanchez vinetiketten afspejler den uforglemmelige smag og essensen af spansk kultur. En kvalitetsvin der straks kan genkendes

Vinen er lavet på en ikke-industriel måde og udtrykker ånden i Spanien. De bedste gærede Garnacha og Syrah druer der dyrkes fra regionen.

Penélope Sánchez er lavet af Garnacha (AKA Grenache) og Syrah druer.

Den har aroma af friske jordbær. Den leverer en lokkende bouquet, antydninger af kaffe fra aldringsprocessen i permeable tanke.

På ganen er den blød, sød og saftig. Den har en fyldig, lang, tilfredsstillende eftersmag på en meget stor måde.

Er god at servere til rødt kød, stuvninger og til pasta med tomatsauce.

Yderligere information

Land

Spanien

Område

Borja

Type

Rødvin

Druer

Garnache
Syrah

Alkohol

13,5%

Serveringstemperatur

18-20 grader

Opbevaringstemperatur

8-12 grader

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Penelope Sanchez – Spansk rødvin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *