6 x Quinta Das Carvalhas Vintage port 2005 i (trækasse)

2.500,00 kr.

Vintage portvin årgang 2005. Elegant og fyldig smag med masser af power. 4.1 på Vivino

Ikke på lager

Tilføj til favoritter
Tilføj til favoritter

Beskrivelse

Årgangs portvin 2005 fra Quinta Das Carvalhas

Flotte 4.1 på Vivino

Vi har fået et mindre parti hjem af denne elegante årgangs portvin fra 2005. 

Smagen har noter af koncentreret sort frugt og cistus blomst (Soløjetræ). Den er også smagsnoter af mørke kirsebær og mørk chokolade.

Den er yderst elegant og fyldig i udtrykket og har masser af nuancer og kompleksitet. Da det er en 2005 årgang er tanninerne knap så hårde og mere faste i strukturen. Man siger at en vintage først må åbnes 15-30 år efter efter høståret for at få den fulde smagsoplevelse og da denne har ventet i 18 år vil vi sige den er drikke klar nu, men kan sagtens tåle at ligge flere år endnu.

Vintage portvine repræsentere indbegrebet af kvalitets portvin. De produceres udelukkende af udvalgte lot af “old vines” og tilbringer kun omkring 2 år på fade hvorefter de udvikler sig i flasken efter tapning. Vintage portvine regnes for at være kongen af portvine.

Vine med så enormt meget power er kendt for deres store kompleksitet, rigdom, helt unikke tanniner og fremragende syre. De garanterer stort potentiale efter flaske lagring. 

Vintage portvine produceres kun i de år der vurderes til at være gode nok. Her spiller blandt andet vejret en stor rolle og de udgør kun en lille del af høsten og dermed produktionen. 

Deres overdådige, sanselige karakter gør dem til usædvanligt fremragende smagsoplevelser og denne Vintage passer godt til kraftige oste, desserter og mørkt kød som vildt.

Vivino

4.1

Yderligere information

Land

Portugal

Område

Duoro

Type

portvin

Druer

Touriga Nacional
Touriga Franca
Tinta Roriz
Tinta Barroca
Tinta Cao

Alkohol

20 %

Serveringstemperatur

16 grader

Opbevaringstemperatur

10 grader

Årgang

2005

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “6 x Quinta Das Carvalhas Vintage port 2005 i (trækasse)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *