Willm Crèmants d’Alsace – Fransk mousserende vin

149,00 DKK

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
1 5 159,00 DKK

Willm Crèmants d’alsace er en fransk brut fra det norldige Alsace med en blanding af Pinot Blanc, Pinot Gris, Riesling og Chardonnay.

 

Vi sender kl. 14 i dag
Vi sender kl. 14, bestil inden
Fri fragt over 499kr. - Modtag i morgen!
Tilføj til favoritter
Tilføj til favoritter
Varenummer (SKU): 5002 Kategorier: , Tag:

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
1 5 159,00 DKK

Beskrivelse

Willm vingården

Vingården ligger i Barr-regionen i det nordlige Alsace, skærmet af Vogeserbjergene, der beskytter mod de fleste regnbyger fra vest og skaber et meget solrigt mikroklima.

Jorden er for det meste granit og er ler- og kalkrige, som giver friskhed og finesse til vinene.

Vingården prøver at finde den perfekte balance mellem vinstokkene, jorden og klimaet og respekterer naturen og miljøet.

Crémants d’Alsace
Disse mousserende vine er fremstillet efter den traditionelle metode, hvilket betyder at der er en anden gæring i flasken efterfulgt af mindst 12 måneders lagring på flaske.

Druerne plukkes i begyndelsen af høstperioden, det ideelle tidspunkt, lige før fuld modenhed har druen en fremragende surhedsgrad. Dette giver en friskhed, livlighed og frugtighed til vinene.

Vores Crémant d’Alsace Brut blander Pinot Blanc, Pinot Gris, Riesling, Chardonnay, typiske Alsace druesorter fuld af frugt og friskhed.

Farven er bleg gul med en flot glans og en vedvarende mousse.

Dufter af frisk frugt, æble, ferskner og abrikoser.

Smagen er dejlig af moden frugt.

Serveres til f.eks. receptioner og som velkomstdrink og skaldyr.

Yderligere information

Land

Frankrig

Område

Alsace

Type

Mousserende vin

Druer

Pinot Blanc
Pinot Gris
Riesling
Chardonnay

Alkohol

12%

Serveringstemperatur

7-8 grader

Opbevaringstemperatur

8-12 grader

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Willm Crèmants d’Alsace – Fransk mousserende vin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.