6 x Quinta Das Carvalhas Vintage port 2018 i (trækasse)

3.234,00 kr.

Yngre Vintage portvin 2018 fra fremragende Vintage år. 

36 på lager

Vi sender kl. 14 i dag
Vi sender kl. 14, bestil inden
Fri fragt over 799kr. - Modtag i morgen!
Tilføj til favoritter
Tilføj til favoritter
Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Årgangs portvin 2018 fra Quinta Das Carvalhas

Vi har fået et mindre parti hjem af denne elegante årgangs portvin fra 2018. 

2018 var et fremragende vintage år og det bære denne vintage præg af. Den imponere med det samme med dens kraftige koncentration og gennem dens ungdommelige lilla farve, afsløre den essensen af en klasse Vintage portvin. i næsen fordybes man hurtigt i dens intense aroma og kompleksitivitet. i smagen er der noter af vilde bær, moden lakrids, mørke kirsebær og røllike. Den har en virkelig rig og nærmest noble karakter. Strukturen er fremragende med god dybde og rusticitet, men samtidig masser af elegance som ender ud i en lang og vedvarende eftersmag.  

Man siger at en vintage først må åbnes 15-30 år efter efter høståret for at få den fulde smagsoplevelse. Derfor kan man med fordel gemme denne Vintage i mange år frem, men vi vil vove at påstå at det også er en helt unik smagsoplevelse man får, hvis man åbner den nu. De 6 flasker leveres i en flot trækasse, som optimere lagring da de derved ikke får lys.

Vintage portvine repræsentere indbegrebet af kvalitets portvin. De produceres udelukkende af udvalgte lot af “old vines” og tilbringer kun omkring 2 år på fade hvorefter de udvikler sig i flasken efter tapning. Vintage portvine regnes for at være kongen af portvine.

Vine med så enormt meget power er kendt for deres store kompleksitet, rigdom, helt unikke tanniner og fremragende syre. De garanterer stort potentiale efter flaske lagring. 

Vintage portvine produceres kun i de år der vurderes til at være gode nok. Her spiller blandt andet vejret en stor rolle og de udgør kun en lille del af høsten og dermed produktionen. 

Deres overdådige, sanselige karakter gør dem til usædvanligt fremragende smagsoplevelser og denne unge Vintage gør sig fremragende til et godt stykke kød.

Yderligere information

Land

Portugal

Område

Duoro

Type

portvin

Druer

Touriga Nacional
Touriga Franca
Tinta Roriz
Tinta Barroca
Tinta Cao

Alkohol

20 %

Serveringstemperatur

16 grader

Opbevaringstemperatur

10 grader

Årgang

2018

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “6 x Quinta Das Carvalhas Vintage port 2018 i (trækasse)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *