Tilbud

Biferno Riserva Maravigna – Italiensk rødvin (OPRYDNINGSUDSALG)

Original price was: 99,00 kr..Current price is: 57,00 kr..

Ungdommelig italiensk rødvin på druerne montepulciano, Trebbiano Toscano og Aglianico. En landvin i ordets bedste forstand

Ikke på lager

Tilføj til favoritter
Tilføj til favoritter
Varenummer (SKU): 1007 Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Elegant, rubinrød Rosso fra Molise Italien

Ideel hverdags, mad vin.

Biferno Riserva Maravigna er en ungdommelig italiensk rødvin med spændstig frugt og aromaer af blå blommer, kirsebær samt mørke bær. Den er produceret på 15 % Aglianico, 15 % Trebbian Toscano og 70 % Montepulciano. Alle er lokale druer.

Biferno er navnet på zonen Vinmarkerne gror i og man mener det er opstået i middelalderen og kommer af floden “Biferno” som løber gennem regionen Molise. området lang bifernofloden er tørt og har begrænset udbytte, men til gengæld et virkelig godt potentiale, især rødvin Biferno Rosso DOC.

Der er meget lidt garvesyre i vinen – her er det vinsyren, der skaber friskheden, så man får spændstighed uden asketisk struktur.

Biferno Rosso har en flot rubinrød farve og let brun i kanten. Den er yderst harmonisk i smagen med bløde tanniner fra fadlagringen, man kan sagtens kalde denne vin elegant.

Biferno Riserva kan kategoriseres som ’ærlig vin’ – en vin, der ikke prøver at være overambitiøs men derimod er en ’landvin’ i ordets bedste forstand.

Nyd denne ligefremme vin til onsdagsfrikadellen, til pastaretter, især de tomatbaserede, til en svinekotelet med kål eller en kylling fra ovn eller gryde.

Yderligere information

Land

Italien

Område

Biferno

Type

Rødvin

Druer

70% Montepulciano
15% Trebbiano Toscano
15% Aglianico

Alkohol

13,5%

Serveringstemperatur

15-17 grader

Opbevaringstemperatur

8-12 grader

Årgang

2012

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Biferno Riserva Maravigna – Italiensk rødvin (OPRYDNINGSUDSALG)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *