Citrus Gin – marsk gin

375,00 kr.

Skøn gin lavet fra bunden i nye kobberkedler med økologiske citroner og kanel, virkelig værd at prøve !

Vi sender kl. 14 i dag
Fri fragt over 799kr. - Modtag i morgen!
Tilføj til favoritter
Tilføj til favoritter

Beskrivelse

Håndlavet Økologisk Citron gin

Serveres med god tonic og citronskræl

Denne skønne citron gin fra Marsk destilleriet er lavet helt fra bunden i nye kobberkedler. den har ligget og trukket med økologiske citroner og kanel derfra har den fået en flot gul farve og smagen er dejlig frisk. En af de ting folk elsker ved denne gin er at den ikke smager kunstigt af citron og kanel, men man får derimod et forsigtigt strejf af smagene. Smagen er samtidig rund og yderst smagfuld og passer selvfølgelig perfekt sammen med tonic. 

Hos Marks destilleriet forfiner de hele tiden deres gin og bruger altid økologiske råvarer eller råvarer fra den lokale marsk og området omkring den. Under de kritiske tidpunkter i produktionen, bliver ginnen overvåget 24/7 for at kunne gribe ind hvis det bliver nødvendigt, så der er virkelig lagt noget arbejde i.

Mange bruger gin til festlige begivenheder uden mad, men man kan i virkeligheden også sagtens nyde gin sammen med mad især ting som salte mandler, oliven men også tapas. Gin fungere også rigtig godt som en drink inden maden da det renser munden og dermed forstærker smagen af mad.

Yderligere information

Land

Danmark

Område

Tønder

Type

Gin

Råvarer

Økologisk citron og kanel

Alkohol

40 %

Serveringstemperatur

Kold med isterninger

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Citrus Gin – marsk gin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *