Tilbud

Januar smagekasse

Original price was: 714,00 kr..Current price is: 350,00 kr..

Vi sender kl. 14 i dag
Fri fragt over 799kr. - Modtag i morgen!
Tilføj til favoritter
Tilføj til favoritter
Kategori:

Beskrivelse

Denne smagekasse indeholder 6 flasker rødvine:

1 x Nero D’avola

Dyb, struktureret Sicilianer 

Nero d’Avola er Siciliens vigtigste og mest anvendte drue. Vine på Nero d’Avola er yderst mørke og næsten sorte vine med en vis robusthed over sig og samtidig bløde.

Arduini Nero d’avola er en struktureret rødvin med god krop og tæt i både smag og farve. 

Vinen er lagret på ståltanke og har derfor stadig en masse frugt i smagen.

Mørke frugter præger smagen, med hints af knust peber.

Den kan med fordel nydes til rødt kød, vildt, lammekød og hårde oste.

1 x Que Guapo

Populær blend fra verdenskendt vinhus

Den nyeste rødvin fra Argentina. Que guapo er fra et af vores ældste vinhuse i Argentina. Vinhuset Las Perdices, har vundet adskillige guldpriser med deres vine og kvaliteten er helt i top. Vinhuset Topwine er derfor stolte af at være eneforhandler af disse vine i Danmark.

Que Guapo Blend, lavet på 60% Malbec – 20% Bonarda og 20% Syrah kommer fra det velkendte vinområde Mendoza som ligger i den Vestligste del af Argentina mod Chiles grænse og står for hele 70% af landets samlede vinavl.

FUN-FACT: “Que Guapo” betyder direkte oversat til dansk “du ser virkelig godt ud” eller “meget attraktiv” i den sammenhæng kan vi skrive under på at den er populær som gave til kæresten/konen og da vi både har den i rød og hvid kunne det være en ret genial gave-ide med en af hver. 

Vinen er en såkaldt Blend (blanding) af 3 forskellige druer og man får derfor 3 forskellige smagsindtryk allerede fra start. man får smags-noter af friske bær og krydderier. 

Vindruerne og vin-processen er lavet med håndkraft så kun de bedste druer kommer med. Den har tilmed været kort tid på franske egetræs-fade hvilket giver det færdige produkt en vis kompleksitet og gør den til en herlig og frisk følgesvend i selskab med mad. Det er virkelig en vin som lever op til navnet. 

1 x Meridia

Vores bedste bud på den perfekte hverdagsvin

3,6 på Vivino

Meridia Salento Primitivo er en italiensk rødvin fra Puglia regionen med høj alkoholprocent og en rubinrød farve. Vinen dufter af vilde bær og har en mild smag med en dejlig rund, lang og fyldig eftersmag. Den har en helt særlig frugt karakter over sig og er en rødvin de fleste kan være med på.

Meridia Salento Primitivo er en af vores bedst sælgende rødvine.

Velegnet til alle stege, et godt ostebord eller til pasta med grøntsags-saucer eller lyse kødretter eller blot til at nyde uden mad.

Meridia Salento Primitivo kommer fra halvøen Salento i det sydøstligste Italien (hælen af den italienske støvle). Halvøen er en del af det store vindyrkningsområde Apulien (på italiensk Puglia). Her er det dominerende klima tørke og varme med meget lidt nedbør, hvilket er med til at give vinen dens kraft og let sødme. Omkring 80 % af de dyrkede druer i området er røde og de mest delikate druer i Apulien vokser på halvøen Salento. Vinavlere i området er specielt gode til at fremstille kvalitets Primitivo vine.

En udsøgt vin, der er en fornøjelse af drikke og helt klart bærer præg af dyrkningsområdets nærhed af Adriaterhavet og det Ioniske Hav, hvor nætterne er kølige og giver druerne den korrekte opvækst, som er nødvendig for at lave en kvalitetsvin som denne italienske lækkerbisken.

1 x L’Adret Ventoux

Cave Demazet er grundlagt i 1928 af en håndfuld producenter, der ønskede at have midler og udstyr til fælles. Over tiden har Cave Demazet tilpasset sig for at opfylde forventningerne hos sine kunder.

Vinen ligger efter gæringingen 6-9 måneder på egetræsfade. Den er fremragende til al rødt kød, grill og BBQ.

Farven er strålende rød, næsten violet/lilla og duften har strejf af sommerens modne frugter som f.eks granat-æble.

Smagen er på én gang blød og rund men samtidigt også både frisk og elegant.

Bouquet af ristede nødder og krydderagtige undertoner

1 x Tank no. 76

Denne italienske Tank No 76 vin er lavet på hoveddruen på Sicilien, nemlig Nero D´Avola, eller som de lokale kalder den; Calabrese, som kommer fra en gammel italiensk sang, hvor ordsproget lyder, ”You would be mambo crazy if you don´t try the Calabrese”.

Corte dei Mori, som laver vinen, er egentlig en siciliansk familie som dyrker grise, men deres vine har vist, at de kan meget end det.

Vinen er i sandhed også fantastisk. Farven er dyb rubin med en flot kant. Med dejlige aromaer af rips og røde skovbær

Smagen er ristede nødder, trøffel nuancer og varme kastanjer. Syren er frisk og gør, at denne vin kan bruges til rigtig mange ting, som blandt andet retter med tomat sovs, pizza, krydrede lamme retter eller bare en dejlig grill aften på terrassen.

Vinen er dobbelt guldvinder

1 x Ostalon

Fransk kvalitets rødvin til uhørt lav pris.

L’Ostal Cazes Ostalon Minervois 2014 har 3,7 stjerner på Vivino 

For foden af Montagne Noire ligger der et flot gammelt sten-ly som er et symbol på det ældgamle Vinhus Domaine   L´ostal Cazes´s historie.
Selvom kvaliteten på vine fra regionen Minervois kan svinge, sammenlignet med regioner som Rhone, så er de i regionen virkelig gode til at bygge bro mellem vin fra den gamle verden og den nye, når de rammer plet. Det er denne vin et rigtig godt eksempel på.

Farven er dyb rubin rød med aroma af mørke bær (kirsebær, jordbær, Brombær og solbær), Sorte oliven, røg og læder.

Smag

Smagen byder på sort kirsebær og brombærfurgt med peber og bløde integreret tanniner.

Den kraftige, smagfulde bouquet breder sig hurtigt i munden efterfulgt af en dejlig sprød finish og man kan smage kvaliteten i vinen fra første tår.

Passer godt til lidt kraftigere kød som oksekød og kalvekød

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Januar smagekasse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *