Beskrivelse
Fransk efterårs smagekassen indeholder:
1 x L’adret Ventoux rødvin
Vinen ligger efter gæringingen 6-9 måneder på egetræsfade. Den er fremragende til al rødt kød, grill og BBQ.
Farven er strålende rød, næsten violet/lilla og duften har strejf af sommerens modne frugter som f.eks granat-æble. Smagen er på én gang blød og rund men samtidigt også både frisk og elegant.
Bouquet af ristede nødder og krydderagtige undertoner
1 x Cyparis Ventoux rødvin
Vinen lagrer på små egetræsfade i 12 måneder.
Der produceres kun 5.000 flasker årligt af denne fantastiske franske kvalitets vin fra Ventoux – og de er alle fortløbende nummererede.
Velegnet til rødt kød, Steg, and, ostebord og speciel god til julemaden.
1 x Chateauneuf Du Pape fra Jerome Quiot
Vinen har lagret 18 måneder i beton tanke og en mindre del på egetræsfade
Meget dyb rød farve med aroma og smag af modne mørke bær, der går over i en krydderiagtig smag, som er kendetegnende for vinene. Dejlig blød og vedholdende eftersmag med aromatisk fylde.
Helt perfekt til rødt kød, dansk julemad, retter kogt i saucer, kød terriner og oste.
1 x Crement fra Willm, Alsace
Guldvindende Crement fra vinhuset Willm i Alsace.
1 x Fleur De Charlotte Cabernet Sauvignon
Smagen bærer præg af stor frugtighed. Solbær og grøn peber dominere aromaen og i smagen får man masser af frugt og en god struktur. Der er tanniner tilstede, men de er fløjlsbløde og ikke dominerende. Vinen har fuld krop.
Vinen serveres ved en temperatur på 17-18 grader og den passer rigtig godt til ikke alt for kraftige retter som grillede bøffer, svinekød og kylling.
Den er fadlagret i 8 måneder
1 x Chateu Canet Minervois
Dobbelt Guldvindende blend fra Minervois – Languedoc
Vinen ældes i 12 måneder hvoraf 15 % bliver fadlagret for at tilføre en vis kompleksitet og en moderat mængde fadsmag, men samtidig beholde mængden af frugt i smagen.
Vinen har vundet guld i Concours des Grands Vins de France Macon og i Vinalies Nationales
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.