Beskrivelse
Vingården ligger i Barr-regionen i det nordlige Alsace, skærmet af Vogeser bjergene, der beskytter mod de fleste regnbyger fra vest og skaber et meget solrigt mikroklima.
Jorden er for det meste granit og er ler- og kalkrig som giver friskhed og finesse til vinene.
Vingården prøver at finde den perfekte balance mellem vinstokkene, jorden og klimaet, og respektere naturen og miljøet.
Druerne er høstet ved god modenhed og presses i en pneumatiske presser. Presningen tager ca. 4 timer. Saften dekanteres før vinfremstilling for at give en ren og klar most. Der bruges udvalgte neutrale gærtyper til at starte den alkoholiske gæring. Gæringen foregår i temperaturkontrollerede rustfri ståltanke ved 18 ° C. og tager mellem 4 og 6 uger. Det efterfølges af en modning på den fine bærme i yderligere 2 til 3 måneder. Vinene bliver derefter koldstabiliseret og løber gennem et lysfilter (kiselgur).
Vinen er nu færdig og modnes i beholder indtil aftapningen. Vinene er generelt aftappet mellem 8 og 10 måneder efter høsten.
Pinot Noir er den eneste druesort i Alsace der bruges til at producere rødvine og rosévin. Vinene er generelt kendetegnet ved duften af sorte kirsebær. Aroma af røde og sorte vilde bær såsom brombær og blåbær.
Serveres til f.eks. fisketerrin, grillet og kogt laks, havtaske eller tun lyst kød (lam, kalvekød og svinekød), fjerkræ bløde og milde oste.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.