Amarone Vejo Salvalai – Italiensk rødvin

369,00 DKK

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
1 5 379,00 DKK

En varm og kraftig italiensk rødvin fra Valpolicella, der er en fremragende repræsentant for lækre amaroner. God til kødretter, men kan også nydes uden mad.

6 på lager

Vi sender kl. 14 i dag
Vi sender kl. 14 i dag.
Fri fragt over 499kr. - Modtag i morgen!
Tilføj til favoritter
Tilføj til favoritter
Varenummer (SKU): 1027 Kategorier: , Velegnet til: , ,

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
1 5 379,00 DKK

Beskrivelse

Salvalai Amarone Vejo er en italiensk rødvin fra Valpolicella-området lavet på håndplukkede, sunde druer fra Vejos egne vinmarker og er høstet af vinstokke der alle er mellem 20-30 år gamle. I produktionen er der fokus på kvalitet frem for kvantitet.

Vinmarken har helt særlige jord- og klimaforhold og en naturlig ventilation fra de kølige briser fra det nærliggende Mount Baldo og et mildt klima generelt på grund af de gavnlige påvirkninger fra Gardasøen. Der anvendes kun egne druer fra denne ene mark, så man er 100 % sikker på kvaliteten.

Drueklaserne høstes og lægges til tørre i ét enkelt lag i lave kasser. Druerne tørres i særlige gode luftige skure og druerne bliver ofte inspiceret i tiden indtil slutningen af januar måned og eventuelle dårlige druer fjernes. Derefter presses de nu meget udtørrede druer og placeres i stålkar for malolaktisk fermentering. Derefter begynder modningsprocessen med ikke mindre end 36 måneders fadlagring i store egetræsfade (slavisk eg) og små fade, barriques og tonneaux (fransk eg).

Sluttelig bliver vinen aftappet og afsluttes med 8 måneders opbevaring i flasker.

En fremragende repræsentant for de lækre Amaroner i form af en både varm, indbydende og kraftig vin. Meget intens rubinrød farve, en bouquet af moden frugt der er kompleks og vedvarende. En perfekt sammensætning af glatte tanniner, med en fylde og blødhed der ophøjes i smagsopfattelsen af krydderier, modne kirsebær og chokolade.

Meget velegnet til kraftige kødretter, vildt og modne oste – eller blot til at nyde uden mad.

Yderligere information

Land

Italien

Område

Valpolicella

Type

Rødvin

Druer

Corvina
Rondinella
Molinare

Alkohol

15%

Serveringstemperatur

18-20 grader

Opbevaringstemperatur

8-12 grader

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Amarone Vejo Salvalai – Italiensk rødvin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.