Beskrivelse
House Cellars navn stammer fra det lille posthus, der blev brugt til at tjene de lokale missionærer, ”Fællesskabet af Raithby” og som nu er vingård, kontor og bolig.
Det var derfor et logisk skridt at associere vinen med sin postale oprindelse. Post House er beliggende i Helderberg i området mellem byerne Stellenbosch og Somerset West, dette område er i stigende grad anerkendt som den førende vinregion i Sydafrika.
Metode: Druerne gærer separat i åbne rustfrie ståltanke på op til et maksimum på 28 °C. Vinen bli’r manuelt trykket ned 5-6 gange om dagen under gæringen. Skindkontakten foregår omkring 5 – 6 dage i gennemsnit. Vinen bli’r presset tre gange.
Fadlagring: 20% i 8 måneder på fransk eg. Yderst lavt svovlindhold er tilsat.
Smagsnoter: Mørk blåsort vin med god farve. En næse af morbær, ribs og modne jordbær med et strejf af peber og krydderi. Fyldig rig vin med smidige bløde tanniner – nem at drikke.
Følgesvend til: Kraftige kødretter, krydret spise samt til stærke og fede oste.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.