Beskrivelse
Ufiltreret kvalitetsvin fra Posthouse
House Cellars navn stammer fra det lille posthus, der blev brugt til at tjene de lokale missionærer, ”Fællesskabet af Raithby” og som nu er vingård, kontor og bolig. Det var derfor et logisk skridt at associere vinen med sin postale oprindelse.
Post House er beliggende i Helderberg i området mellem byerne Stellenbosch og Somerset West, dette område er i stigende grad anerkendt som den førende vinregion i Sydafrika.
Nick Gebers som er manden, der står bag Post House, er omtalt som manden, der laver Sydafrikas mørkeste og kraftigste vine. Navnet refererer til en Golden Monkey afbildet på et kinesisk frimærke, aben er en del af det kinesiske stjernetegn. Frimærket kombinerer tre lykkesymboler i kinesisk kultur – det er nummeret 8, farven rød samt aben, hvilket gør det til et virkelig heldigt frimærke i kinesisk kultur og har meget høj popularitet. Det er nu blevet et værdifuldt frimærke for filatelister.
Metode: Druerne gærer med skind på naturligt vingær fra vingården i åbne ståltanke og bliver vendt 4 – 8 gange under gæringen.
Alle vine fra Posthouse er ufiltreret og kan derfor sagtens indeholde bundfald, hvilket er helt normalt.
Fadlagring: 25% lagret i 10 måneder på 225 liters franske egefade.
En rødvin med en meget flot, dyb farve
Aroma: Duft af morbær, ribs brombær, kanel og med et strejf af hvid peber og anis. En aromatisk krydret vin med smidige, bløde tanniner.
Serveres gerne let afkølet.
Følgesvend til: Kraftige kødretter, krydret spise samt til stærke og fede oste.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.