Willm Gewurztraminer Grand Cru – Fransk hvidvin

249,00 kr.

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
1 5 259,00 kr.

Willm Gewurztraminer Grand Cru er en kraftig, velstruktureret fransk hvidvin, der flot repræsenterer Alsaces originalitet.

4 på lager

Vi sender kl. 14 i dag
Fri fragt over 799kr. - Modtag i morgen!
Tilføj til favoritter
Tilføj til favoritter
Varenummer (SKU): 2028 Kategorier: , Tags: ,

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
1 5 259,00 kr.

Beskrivelse

Grand Cru Kirchberg de Barr er en af de mest berømte appellationer i Alsace der producerer vine af druerne Riesling, Pinot Gris og Gewürztraminer. Gewurztraminer repræsenterer Alsaces originalitet og er typisk for områdets vine.

De særligt stejle bjergskråninger er sydøstvendt og dominerer landsbyen Barr på en gennemsnitlig højde på 260 meter. Jorden er ler- og kalkholdig.

Dette giver vinen en fremragende struktur og friskhed samt uovertruffen aromatisk intensitet. Over tid øger disse vine kompleksitet og finesse.

Farve : Intens gul med lette gyldne nuancer. Druernes røde farve har naturlig indflydelse på vinen.

Duft : Det er en hel palet af aromaer, kraftige og udadvendte, som er karakteristisk for Gewurztraminer. Duften er eksplosiv: eksotisk frugt (litchis, passionsfrugt, ananas, mango), blomster (bl.a. roser), citrusfrugt og krydderier (mynte, peber, nelliker).

Tit dufter vinene også af honning og modne frugter, og det er med til at give gewurtztraminer et unikt udtryk, når det gælder mangfoldighed i duftnuancer.

Smag : Det er en kraftig, velstruktureret vin med fedme og bredde. Syreindholdet er mere diskret end i vine lavet på Alsaces andre druesorter. Smagen minder meget om duften, men tit smager vinene også lidt af lakrids.

Gewurztraminer repræsenterer Alsaces originalitet og er typisk for områdets vine. Den er perfekt til de mest krydrede retter, til stærke oste som for eksempel Munster, men den er også fin til foie gras og til de fleste krydderier og de kraftigste krydderurter.

Derfor er Gewurztraminer den ideelle vin til mange asiatiske retter fra det kinesiske, indonesiske, malaysiske, thailandske og indiske køkken.

Yderligere information

Land

Frankrig

Område

Alsace

Type

Hvidvin

Druer

Gewurztraminer

Alkohol

13%

Serveringstemperatur

9-12 grader

Opbevaringstemperatur

8-12 grader

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Willm Gewurztraminer Grand Cru – Fransk hvidvin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *