Post House Three Pearls Rosé – Sydafrikansk rosé

129,00 kr.

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
1 5 139,00 kr.

Sydafrikansk rosé fra Posthouse, lavet med håndkraft og kun de bedste udvalgte druer. 

Vi sender kl. 14 i dag
Fri fragt over 799kr. - Modtag i morgen!
Tilføj til favoritter
Tilføj til favoritter
Kategorier: , Tags: , ,

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
1 5 139,00 kr.

Beskrivelse

Rosé kvalitet udover det sædvanlige

Vinhus med sjov historie

Post House vingården blev etableret i 1996 og da der før havde ligget et stort postkontor var det oplagt at kombinere dets historie i vinproduktionen. Med sjove og finurlige referencer til forskellige frimærker og posthistorie generelt, har vine herfra fået navne deraf.

Navnet “Three Pearls” stammer fra et sjældent frimærke fra Rusland, hvor en fejl under printingen af en lille andel af de mærker der blev produceret gør dem yderst sjældne.

FUN-NOTE

Vi har researchet lidt på dette frimærke og enkeltvis er disse yderst sjældne russiske frimærker blevet solgt til hvad der svarer til omkring 18.000 danske kroner. Det skulle man mene var mange penge for et frimærke, men skulle du være så heldig at have et ark med 4 stk. sammenhængende af den russiske variant, så er de før blevet solgt til, og hold nu fast, 279.000 danske kroner og dette altså kun pga. en trykfejl af 3 små perler hvor der burde være 4. God jagt !

Naturlig og traditionel rosévin

Vine der produceres af Posthouse er blandt de mere mineralske vine man støder på og dette er resultatet af områdets terroir og produktionen. 

Vinene laves kun i mindre partier og via håndkraft. Kreativitet er et af nøgleordene for posthouse og de fin justere deres vine under hver produktion så de hele tiden bevæger sig tættere på målet om at lave så gode vine som muligt.

Under selve vin produktionen prøver man så vidt muligt at holde det så traditionelt som muligt uden store maskiner og teknologi, hvilket giver deres vine personlighed og charme. Alle druer bearbejdes med forsigtighed og kun de bedste druer bruges i produktionen.

Smag

Three Pearls fra Posthouse er en yderst smagfuld og sprød rosé. Det er en let drikkelig rosé med masser af noter af jordbær og hindbær. Den naturlige produktion giver den en mineralitet og frisk syre som kombineret med frugtnoterne, gør den til en af vores favoritter hos Vinhuset Topwine.

Den modnes i flasken potentielt 2 år

Nydes ekstra godt i forbindelse med retter der indeholder ting som fisk, skalddyr og kylling

Yderligere information

Land

Sydafrika

Område

Stellenbosch

Type

Rosé

Druer

Grenaché

Alkohol

13,5 %

Serveringstemperatur

5-8 grader

Opbevaringstemperatur

10-14 grader

Årgang

2020

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Post House Three Pearls Rosé – Sydafrikansk rosé”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *