Pusarosso Zinfandel – Italiensk rødvin

99,00 kr.

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
1 5 109,00 kr.

Tæt og sort rødvin fra Italien med typisk syd-italiensk præg af krydderurter og moden frugt.

12 på lager

Vi sender kl. 14 i dag
Vi sender kl. 14, bestil inden
Fri fragt over 799kr. - Modtag i morgen!
Tilføj til favoritter
Tilføj til favoritter
Varenummer (SKU): 1087 Kategorier: , Tags: , , ,

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
1 5 109,00 kr.

Beskrivelse

I den sydlige del af Italien finder vi Puglia og i dette område viser Zinfandel druen de bedste resultater. Druen har en tyk skal og kan dermed modstå den mange timer med sol og varme. Klimaet er stabilt og præget af middelhavets varme. Jordbunden er vulkansk med god dræning og er den perfekte grobund for Zinfandel druen. Druen modner generelt tidligt og det er intet problem at opnå modenhed, det imponerende er at få balancen mellem frugtintensiteten og syren ned. Dette er flot styret i denne Zinfandel.

Druerne høstes fra marker med god soleksponering. Først når druerne har den rigtige balance mellem sødme og frugtsyre høstes de. Vinen begynder med presning og udblødning af skallerne for at opnå den mørke røde farve samt de bløde tanniner i den endelige vin. Gæringen finder sted ved en kontrolleret temperatur for at give kølig frugt
i vinen. En del af mosten lagres efter gæring på egetræsfade. Efterfølgende lagres vinen på rustfri ståltanke inden aftapningen på flaske.

En tæt og sort rødvin fra Italien. I duften finder man en bred vifte af sorte bær: kirsebær, brombær og sorte blommer. Smagen er fyldig med et typisk italiensk præg af krydderurter og moden frugt. Faktisk er der tale om en helt vidunderlig vin, der er blød og rund med en dejlig lang og vedholdende eftersmag. Fadlagringen giver et let krydret islæt, der forstærker vinens kompleksitet og giver vinen en god rygrad og stor fyldighed.

Yderligere information

Land

Italien

Område

Puglia

Type

Rødvin

Druer

Zinfandel

Alkohol

13,5 %

Serveringstemperatur

18-20 grader

Opbevaringstemperatur

8-12 grader

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pusarosso Zinfandel – Italiensk rødvin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *