Corte Archi Ripasso – Italiensk rødvin

179,00 kr.

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
1 5 189,00 kr.

Velafbalanceret italiensk rødvin med en behagelig lang eftersmag. Valpolicella Ripassoen er lillebroderen til husets store Amarone vin.

Ikke på lager

Tilføj til favoritter
Tilføj til favoritter
Varenummer (SKU): 1093 Kategorier: ,

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
1 5 189,00 kr.

Beskrivelse

Denne italienske rødvin er velafbalanceret og Ripassoen er 2. vinen til Amaronen, lavet på druerne Corvina, Corvinone og Rondinella.

Corte Archi holder stadig sin gamle landlige lokale atmosfære intakt, blandt de frodige vinmarker i Valgatara, og de pragtfulde og gamle kældre med hvælvede lofter og og de flotte stenvægge Campagnola familien er 4 generationer og har arbejdet energisk med at følge med tiden og den teknisk kunnen og produktionskapacitet.

For at komme til “The Arches” skal du passere gennem to sten hvælvinger. Det er netop dem, som virksomheden har taget sit navn efter.

Fernando Campagnola, er den nuværende ejer af denne lille, men interessant kælder. Fernando Campagnola er indehaver af 8 hektar vinmarker, der alle ligger ved Valgatara med en højde over havet på 250 meter.

Man høster de absolut bedste druer manuelt i starten af oktober. Midt i oktober starter gæringen som ofte varer til midten af januar hvor vinen bli’r sammenført med druekvaset fra Amaronen – det er netop denne proces som har fået navnet Ripasso.

Derpå kommer vinen på Slovenske træfade for derefter at slutte af på stålfade i 14 måneder.

Det er en fantastisk velafbalanceret , blød vin med en dejlig behagelig lang eftersmag. Man er aldrig i tvivl om at den er nært beslægtet med Amaronen.

Yderligere information

Land

Italien

Område

Veneto

Type

Rødvin

Druer

Corvina
Corvinone
Rondinella

Alkohol

14%

Serveringstemperatur

16-18 grader

Opbevaringstemperatur

8-12 grader

Årgang

2014

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Corte Archi Ripasso – Italiensk rødvin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *