Tilbud

Grill Smagekasse

Original price was: 794,00 kr..Current price is: 455,00 kr..

Vinhuset Topwine Grill smagekasse. indeholder 6 rødvine der alle egner sig til godt grillet mad.

Vi sender kl. 14 i dag
Fri fragt over 799kr. - Modtag i morgen!
Tilføj til favoritter
Tilføj til favoritter

Beskrivelse

1 x Banshee

Kvalitets-Toscaner fra lille lokal vinhus

Banshee er en klassisk Sangiovese vin fra Toscana. Den kommer fra Terre Di Fiori, som betyder “jorden med blomsterne”. De forskellige vine herfra, har forskellige blomster på etiketten, som hver især gror i områderne.

Farven er intens dyb rubin rød

Den har en intense, moden duft af mørke bær og kirsebær.

Smagen begynder i den bløde ende, hvorefter den skarpe syre slår igennem og kommer i fokus. Kontrasten er til at få øje på. Tør og elegant som en klassisk toscaner, Det er en vin kompleks rødvin med god struktur, rig på taniner.

Middel til lang eftersmag. Alt i alt en kvalitets vin med god fylde.

Der produceres kun 12.000 flasker af denne vin.

1 x Robur

Tenuta Steccata, beliggende tæt på Gavorrano ( bjerg-landsby i den vestlige del af Toscana). Den er karakteriseret af vinmarker, hvor jorden er speciel rig på mineraler. Dette sammen med det typiske middelhavs klima, blandet med kølige briser fra havet, gør denne 100 % Merlot til en virkelig behagelig vin.

Frugt-rig og elegant i næsen, kompleks og vedholdende i smagen.

Fadlagring: 6-8 måneder på egetræs-fade.

Vinen er drikkeklar fra nu af og til år 2025.

Alsidig følgesvend til Middelhavets køkken: pasta, kød, vildt, moden ost.

1 x Diablo

Diablo Dark Red er en behagelig vin fra Chile. I glasset fremstår den flot med en intens dybrød farve. Den er en anelse sødmefuld i smagen med noter af bær, mørke frugter, sød lakrids og vanilje. Den har forførende og attraktive strejf af mokka og cremet vanilje. Diablo Dark Red er en vin, der omslutter og fanger fra begyndelsen.
Nydes til grillet rødt kød og krydret mad.

1 x Tank no. 76

DOBBELT GULDVINDER

Denne italienske Tank No 76 vin er lavet på hoveddruen på Sicilien, nemlig Nero D´Avola, eller som de lokale kalder den; Calabrese, som kommer fra en gammel italiensk sang, hvor ordsproget lyder, ”You would be mambo crazy if you don´t try the Calabrese”.

Corte dei Mori, som laver vinen, er egentlig en siciliansk familie som dyrker grise, men deres vine har vist, at de kan meget end det.

Vinen er i sandhed også fantastisk. Farven er dyb rubin med en flot kant. Med dejlige aromaer af rips og røde skovbær

Smagen er ristede nødder, trøffel nuancer og varme kastanjer. Syren er frisk og gør, at denne vin kan bruges til rigtig mange ting, som blandt andet retter med tomat sovs, pizza, krydrede lamme retter eller bare en dejlig grill aften på terrassen.

Vinen har fået 4 stjerner af Decanter.

1 x Que Guapo

Populær blend fra verdenskendt vinhus

Den nyeste rødvin fra Argentina. Que guapo er fra et af vores ældste vinhuse i Argentina. Vinhuset Las Perdices, har vundet adskillige guldpriser med deres vine og kvaliteten er helt i top. Vinhuset Topwine er derfor stolte af at være eneforhandler af disse vine i Danmark.

Que Guapo Blend, lavet på 60% Malbec – 20% Bonarda og 20% Syrah kommer fra det velkendte vinområde Mendoza som ligger i den Vestligste del af Argentina mod Chiles grænse og står for hele 70% af landets samlede vinavl.

FUN-FACT: “Que Guapo” betyder direkte oversat til dansk “du ser virkelig godt ud” eller “meget attraktiv” i den sammenhæng kan vi skrive under på at den er populær som gave til kæresten/konen og da vi både har den i rød og hvid kunne det være en ret genial gave-ide med en af hver. 

Vinen er en såkaldt Blend (blanding) af 3 forskellige druer og man får derfor 3 forskellige smagsindtryk allerede fra start. man får smags-noter af friske bær og krydderier. 

Vindruerne og vin-processen er lavet med håndkraft så kun de bedste druer kommer med. Den har tilmed været kort tid på franske egetræs-fade hvilket giver det færdige produkt en vis kompleksitet og gør den til en herlig og frisk følgesvend i selskab med mad. Det er virkelig en vin som lever op til navnet. 

1 x T.N.T. Zinfandel

Dangerously Delicious Zinfandel

Eksplosiv smag, røget aroma.

Lad os springe taget i stykker med denne Zinfandel fra Lodi Californien. 

Oak Ridge familiens ejede vingårde, gør det muligt for dem at producere smukke varianter af hver sort og med en utrolig høj værdi. De sender dog en advarsel ud da deres T.N.T. Zinfandel kan være højest vanedannende. 

SMAG

En ægte Zinfandel med typisk marmeladeagtige karakter og med aroma af blommer og brombær. En finish med hint af lakrids og peber.

Vinen er kold fermenteret for at udvinde farve og tanniner. Kold fermentering giver også vinen en mere frugtig karakter.

Vinen er lagret i 8 måneder.

T.N.T. Zinfandel er glutenfri og veganer-venlig

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Grill Smagekasse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *