Tilbud

Smag på Californien – Kvalitets smagekasse

Original price was: 1.034,00 kr..Current price is: 799,00 kr..

6 fløjlsbløde kvalitets rødvine fra Californien. 

Vi sender kl. 14 i dag
Fri fragt over 799kr. - Modtag i morgen!
Tilføj til favoritter
Tilføj til favoritter
Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

  • 1 x Hook Or Crook Zinfandel
  • 1 x O.Z.V. Zinfandel
  • 1 x Buffalo Creek
  • 1 x Moss Roxx
  • 1 x Hook Or Crook Field Blend
  • 1 x T.N.T Zinfandel

4 x guldvindende Zinfandel fra Lodi

En opmærksomheds-stjælende Zin med 99 point

Brandet Hook or Crook er ejet af Thomas Allen Estate, et forholdsvis lille vinhus i Lodi, Californien. De har været i vinbranchen i over 20 år og er oplært helt tilbage i 1970. De har lært fra flere generationer og de er et sammensat firma af folk fra hobby vin butikker og lokale delikatesser forretninger. 

Hook or Crook Zinfandel har blandt andet vundet dobbelt guld i “Californian State Fair” Som også har givet vinen 99 point. 

SMAG

En rigtig marmelade vin med fine noter af blåbær, blomme, kirsebær, boysenbær, tranebær og sort peber. Den har en varm lakrids-agtig eftersmag. 

Drik den til lammekød, stegt kylling og italienske retter, så fuldender du oplevelsen.

 

2022 California State Fair – 99 Point Dobbelt GULD

“Denne 2018 Zinfandel stjal opmærksomheden og fortjener “Best of class”, “Best of California” og “Best of Region”

 

2021 San Francisco International Wine Competition – GULD

“Enestående vin der er tæt på toppen af præstationer i sin kategori. Den sætter standarten for andre vine af sin type”

 

2022 San Diego Wine & Spirits Challenge – GULD

“Programmet tildeler guld til vine med stor kompleksitet og karakter og vine der hæver sig over almindelige anmeldelser”

Robust rødvinsbombe fra op til 100 års gamle vinstokke

Gamle vinstokke har i generationer stået i sol og regn og produceret druer af selve essensen af jorden omkring dem

I begyndelsen blev Lodi tilplantet med tusindvis af nye unge vinstokke af sorten Zinfandel og var en værdifuld del af Californiens voksende nye vinindustri.

I dag er de mindst ligeså værdifulde og disse vinstokke er blevet op til 100 år gamle. Disse Zinfandel vinstokke, giver os nu den intense levende frugtkarakter som Lodi Zinfandels er blevet berømt for. Som det jo er med vinstokke, jo ældre de er, des færre druer producere de men de druer man så kan høste er markant mere smagfulde og eksklusive end på unge planter.

OZV er en robust Zinfandel fra regionens 50-100 årige vinstokke og med sine 9 måneders fadlagring har de virkelig fundet den perfekte balance. Kvaliteten er med andre ord helt i top, hvilket selvfølgelig afspejler sig i smagen.

Vinen gærer køligt for at bevarer de friske og lyse aromaer, den bedste og mest udtryksfulde vin bliver omhyggelig udvalgt for at give den bedste frugt i den færdige vin.

Vinen modnes som sagt i 9 måneder på både amerikanske egefade og ståltanke og blandes af ønologen (vinfremstiller fra mark til flaske) for at give vinen den traditionelle Lodi Zinfandel hindbær og brombærtone med dybde og rigdom der kendetegner denne OZV og Lodi området generalt.

OZV Old Vines Zinfandel har vundet en lang række priser og denne årgang blev bedømt til lige under 4 stjerner på Vivino.

Smag

OZV Old Vines Zinfandel byder på en robust og delikat smag som afspejler Lodi’s unikke terroir. I smagen finder man noter af hindbær, kirsebær, brombær, chokolade og vanille. Alt dette kombineret med bløde tanniner og en dejlig lang eftersmag, gør denne vin til et “must-have” i vinreolen. 

Vinen kan sagtens drikkes som den er evt. under madlavning og bestemt også til en lang række madretter (gerne grillet) som oksekød, lammekød, ostebord og vildt. 

 

Fyldig hverdags zinfandel

 

Buffalo Creek er en Zinfandel i den kraftigere ende med bløde tanniner.

Man få masser af frugt og en middel lang eftersmag. 

Syren er i den lave ende af skalaen og alt i alt er det en virkelig behagelig vin som både kan nydes for sig selv eller til diverse kødretter. 

Buffalo Creek nydes bedst ved stue temperatur.

“Dette er ikke din hverdagsvin” står der på bagetiketten og vi er helt enige !

Flotte 4.1 på Vivino

Moss Roxx Zinfandel er en af vinhuset Topwines mest elskede vine, både af os selv og af vores kunder.

Moss Roxx Ancient Vine Reservé er en stor og meget fyldig Zinfandel fra Lodi, hvor de håndplukkede druer kommer fra op til 120 år gamle vinstokke, så der er altså tale om højeste kvalitet.

En tæt og mørk rødvin med modne, runde tanniner som fører tankerne hen på kirsebær, hindbær, chokolade og karamel – spicy med en blød og meget lang finish.

Denne Zinfandel viser udpræget Lodis kvaliteter.

Moss Roxx er en stor, robust vin og bli’r derfor bedst parret med fed spise såsom and, oksekød, lam, vildt og Barbecue.

Oak Ridge Winery: Vingården i Lodi – som blev grundlagt i 1934 som et kooperativ af lokale vinavlere – er i dag familieejet og drevet af vinavleren Rudy Maggio og hans partnere Don og Rocky Reynolds under ledelse af General Manager Nicholas Karavidas sammen med Senior Winemaker Chue.

Her produceres kun mindre partier af egne håndlavede vine.

Field Blend af 4 forskellige druer fra Lodi

Populær på Vivino med over 2600 anmeldelser 

Brandet Hook or Crook er ejet af Thomas Allen Estate, et forholdsvis lille vinhus i Lodi, Californien. De har været i vinbranchen i over 20 år og er oplært helt tilbage i 1970. De har lært fra flere generationer og de er et sammensat firma af folk fra hobby vin butikker og lokale delikatesser forretninger. 

Hook or Crook Field Blend er en blandings rødvin lavet på Cabernet Sauvignon, Zinfandel, Merlot og Petit Verdot.

For at en vin kan kaldes “Field Blend” skal den være lavet af 2 eller flere druer som alle er plantet og dyrket i de samme vinmarker. De skal høstet sammen og bliver også fermenteret sammen i produktionen.

SMAG

i munden får man noter af lyse frugter, brombær, vanilje og hindbær. Delikate tanniner og varme egetæs toner gør denne blend ideel i forbindelse med hakkebøffer, burgers og grillet laks.  

Wine Enthusiast 92 point

“Fremragende dybde og koncentration giver denne rødvin med fuldkrop, en rig og udtryksfuld smag af brombær, blåbær og chokolade. Al denne frodighed er pakket godt in i et silkeblødt tæppe af fine tanniner, hvilket skaber en fløjsblød tekstur i vinen.”

The Tasting Panel – 90 Point

“En koncentreret blend med noter af brombær og mokka. Denne “Smooth Operator” tilbyder bløde, runde tanniner omgivet af modne morbær og en mineralsk eftersmag”

Dangerously Delicious Zinfandel

Eksplosiv smag, røget aroma.

 

Lad os springe taget i stykker med denne Zinfandel fra Lodi Californien. 

Oak Ridge familiens ejede vingårde, gør det muligt for dem at producere smukke varianter af hver sort og med en utrolig høj værdi. De sender dog en advarsel ud da deres T.N.T. Zinfandel kan være højest vanedannende. 

SMAG

En ægte Zinfandel med typisk marmeladeagtige karakter og med aroma af blommer og brombær. En finish med hint af lakrids og peber.

Vinen er kold fermenteret for at udvinde farve og tanniner. Kold fermentering giver også vinen en mere frugtig karakter.

Vinen er lagret i 8 måneder.

T.N.T. Zinfandel er glutenfri og veganer-venlig

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Smag på Californien – Kvalitets smagekasse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *