T.N.T. Chardonnay – Californisk hvidvin

139,00 kr.

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
1 5 149,00 kr.

Frisk og sprød Chardonnay fra Oak Ridge Winery i Lodi.

Ikke på lager

Tilføj til favoritter
Tilføj til favoritter
Kategorier: , Tags: , , ,

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
1 5 149,00 kr.

Beskrivelse

SPRINGFARLIG ! MÅ KUN BRUGES TIL FORNØJELSE

Kraftig Chardonnay med 3.7 på Vivino

Denne label lyver ikke, en chardonnay der i sandhed er eksplosiv i smagen. Den kommer fra vinhuset Oak Ridge, som også er dem der står bag nogle af vores absolut bedst sælgende vine som “Old Soul Zinfandel” og “OZV Zinfandel”. Den er lavet på 100 % Chardonnay og ligger i den kraftige ende af skalaen. T.N.T Chardonnay er glutenfri og veganer venlig.

Oak Ridge Vinhuset

Det hele startede i 1928 da den Italienske Angelo Maggio ankom til Californien med sin kone. Her købte de en ranch og begyndte at plante de første spæde vin planter, som lagde fundamentet for den store vinproduktion og “powerhouse” Oak Ridge er blevet til. 

I starten fungerede Oak Ridge som leverandør af druer til vinproduktioner rundt omkring i USA. Angelo, hans søn og til sidst hans barnebarn deltog alle i høsten og senere i år 2002 var det hans barnebarn Rudy, der så en gylden mulighed for, at bruge deres mange års viden om vin dyrkning og høst, til at begynde at producere deres egne vine. 

Oak Ridge har den dag i dag udviklet sig til at være et af de førende vinhuse på markedet, hvor kvalitet, stil og volume er i højsæde. 

Rudy´s 3 døtre arbejder alle i dag selvstændige vin dyrkere mens de overvåger Oak Ridges forretninger med fokus på gæstfrihed, opbygning af brandet og ekspansion af Oak Ridge vinhuset.

Det hele er blevet til en stor multi generations beskæftigelse og det samlede antal vinmarker strækker sig over 2500 hektar igennem Lodi.

SMAG

Sprød og forfriskende i stilen med noter af pære og æble i næsen. Den helt klare balance mellem vanilje og den behagelige syre gør den til en god følgesvend i forbindelse med diverse retter af fisk/skalddyr, salater og lyst kød. 

Yderligere information

Land

USA

Område

Lodi (Californien)

Type

Hvidvin

Druer

Chardonnay

Alkohol

14 %

Serveringstemperatur

10 – 12 grader

Opbevaringstemperatur

10 – 13

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “T.N.T. Chardonnay – Californisk hvidvin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *